wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.554 Makaleler 15 Çözümler 723 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #11 Niye hep kuzen veya arkadaş ban yiyor, onu anlayamıyorum.
U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 1 Nisan 2021 #13 Herixa dedi: Ban yemiş, iyi olmuş. Oohh canıma da deysin. Genişletmek için tıkla... Sondaki oohh kelimesine haykırdım.
Herixa dedi: Ban yemiş, iyi olmuş. Oohh canıma da deysin. Genişletmek için tıkla... Sondaki oohh kelimesine haykırdım.
tahamert123 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Tahiti Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #14 Şimdi kişi diyelim ki hile yaptı VPN'le bile hesap açsa o PC de hep ban mı yiyor?
methz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.891 Çözümler 8 1 Nisan 2021 #15 tahamert123 dedi: Şimdi kişi diyelim ki hile yaptı VPN'le bile hesap açsa o PC de hep ban mı yiyor? Genişletmek için tıkla... Internetin degil bilgisayarin ban yiyor, VPN ile alakasi ne?
tahamert123 dedi: Şimdi kişi diyelim ki hile yaptı VPN'le bile hesap açsa o PC de hep ban mı yiyor? Genişletmek için tıkla... Internetin degil bilgisayarin ban yiyor, VPN ile alakasi ne?
tahamert123 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Tahiti Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #16 methz dedi: Internetin degil bilgisayarin ban yiyor, VPN ile alakasi ne? Genişletmek için tıkla... Ip adresi olarak düşündüm. Neyse teşekkürler.
methz dedi: Internetin degil bilgisayarin ban yiyor, VPN ile alakasi ne? Genişletmek için tıkla... Ip adresi olarak düşündüm. Neyse teşekkürler.
hyperion61 Femtopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #17 selamlar aynı sıkıntı bende var hile ile uzaktan yakından alakam olmaz. ilk defa sistem satın aldım zaten arkadaşım valorant önerdi. yükledim. eğitim bölümünde direk hesabı süresiz askıya aldı. başk abir sıkıntı ne olabilir
selamlar aynı sıkıntı bende var hile ile uzaktan yakından alakam olmaz. ilk defa sistem satın aldım zaten arkadaşım valorant önerdi. yükledim. eğitim bölümünde direk hesabı süresiz askıya aldı. başk abir sıkıntı ne olabilir