Valorant sürekli donuyor

bulutcan047

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
16 GB DDR3 RAM
İ5 4570 4.NESİL
GTX 750 Tİ 4 GB
256 GB SSD
500 GB HDD
300W PSU
Merhaba Valorant sürekli donuyor. Ne yaparsam yapayım düzelmiyor. Bilgisayarı açıp kapatmam gerekiyor. Çözümü nedir? Genellikle ilk maça girdiğimde oluyor ondan sonra olmuyor.

İşlemcinizde ısınma var mı kontrol edin CPUID HWMonitor uygulaması ile değerler normal ise bir servise götürmenizi öneririm işlemci veya RAM'le ilgili arıza olmuş olabilir. Senelerdir çünkü FPS arttırma ayarlarıyla ilgili şeylerle iç içeyim malum RX570'li sistem olduğu için dediklerinizin hiçbirini yaşamadım. Dediğim gibi kasadan yapılacak bir işlemdir çünkü düşündüğümde benim i7 10700F işlemcim bile 90 dereceleri görüyor problem olmuyor oradan yola çıkarak parçalarda bir sıkıntı olabilir.

Yeni aldım sistemi Rust Apex Elden Ring GtaV Lol Forza Horizon 4 Ready or Not yani hiçbir oyunda sorun yok. Kaymak gibi oyunlar. Valorant'a girince takılmalar oluyor oyunu oynamayı geçtim kapatsam bile çözülmüyor. Donanımsal değildir bence.

Isınma konusunda da 45-50 dereceyi geçmiyor bile menüde ya da poligonda fark etmez oyun içi 2 dakika geçtikten sonra donmalar başlıyor.

Yazılımsal olabilir mi? Ekran kartı driverlarınız güncel olduğuna emin misiniz?

Yazılımsal olabilir mi? Ekran kartı driverlarınız güncel olduğuna emin misiniz?

DDU ile ekran kartı driverlarını silip tekrar yükledim olmadı. Clear C-mos işlemi yapıp BIOS'u tekrar güncel hale getirdim yine olmadı. Valorant destek format at diyor şaka gibi. Format atmadan bir çözümü olması lazım bunun. Sadece Valorant için tüm bilgisayara format atmak canımı sıkıyor.

Sadece Valorant'ta oluyorsa RAM'lerden kaynaklı olduğunu düşünüyorum bir arkadaşım yaşamıştı çünkü RAM'leri değişti takılma sorunu düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…