J jadesofficial Decapat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #1 Dün geceden beri en az 10 20 defa denedim. Oyuna girerken siyah ekranda kalıyor sonra fotoğraftaki gibi Update geliyor oyuna giremiyorum. Dosya Ekleri valohata.png 2 MB · Görüntüleme: 42
Dün geceden beri en az 10 20 defa denedim. Oyuna girerken siyah ekranda kalıyor sonra fotoğraftaki gibi Update geliyor oyuna giremiyorum.
Kuzgun_81 Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 965 Çözümler 9 Yer İstanbul 22 Şubat 2025 #2 jadesofficial dedi: Dün geceden beri en az 10 20 defa denedim. Oyuna girerken siyah ekranda kalıyor sonra fotoğraftaki gibi Update geliyor oyuna giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarında muhtemelen bir arıza var. Oyunu dosya yolundan silip yeniden yüklediğiniz takdirde düzelecektir. Artı 0 Eksi
jadesofficial dedi: Dün geceden beri en az 10 20 defa denedim. Oyuna girerken siyah ekranda kalıyor sonra fotoğraftaki gibi Update geliyor oyuna giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarında muhtemelen bir arıza var. Oyunu dosya yolundan silip yeniden yüklediğiniz takdirde düzelecektir.