ruzthelee Centipat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Nisan 2024 #11 Kuzgun_81 dedi: VAL4: Görünecek ismin geçersiz.Riot Hesap Adı'nla ilgili bir sorun var. Onu buradan değiştirebilirsin. VAL5: Hesap başka yerde oturum açmış durumda.Tüm cihazlardaki oturumunu kapatmalısın. Genişletmek için tıkla... Oturumu kapadım da olmadı, isimde bir sorun olsa aylar önce hata verirdi bence. LinusFenrir dedi: Şifrenizi değişin öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Değiştim, olmadı.
Kuzgun_81 dedi: VAL4: Görünecek ismin geçersiz.Riot Hesap Adı'nla ilgili bir sorun var. Onu buradan değiştirebilirsin. VAL5: Hesap başka yerde oturum açmış durumda.Tüm cihazlardaki oturumunu kapatmalısın. Genişletmek için tıkla... Oturumu kapadım da olmadı, isimde bir sorun olsa aylar önce hata verirdi bence. LinusFenrir dedi: Şifrenizi değişin öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Değiştim, olmadı.
Kuzgun_81 Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 965 Çözümler 9 Yer İstanbul 26 Nisan 2024 #12 ruzthelee dedi: Oturumu kapadım da olmadı, isimde bir sorun olsa aylar önce hata verirdi bence. Genişletmek için tıkla... Hocam hata kodlarını karşılığı bu hocam ekstra bir sorun olmaması lazım.
ruzthelee dedi: Oturumu kapadım da olmadı, isimde bir sorun olsa aylar önce hata verirdi bence. Genişletmek için tıkla... Hocam hata kodlarını karşılığı bu hocam ekstra bir sorun olmaması lazım.
LinusFenrir Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.990 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400f - Rtx 4060 8gb Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2024 #13 ruzthelee dedi: Oturumu kapadım da olmadı, isimde bir sorun olsa aylar önce hata verirdi bence. Değiştim, olmadı. Genişletmek için tıkla... O zaman ticket açmanız gerekli, VAL 5 ya bandan kaynaklı ya da birinin oturuma girmesinden kaynaklı olması lazım.
ruzthelee dedi: Oturumu kapadım da olmadı, isimde bir sorun olsa aylar önce hata verirdi bence. Değiştim, olmadı. Genişletmek için tıkla... O zaman ticket açmanız gerekli, VAL 5 ya bandan kaynaklı ya da birinin oturuma girmesinden kaynaklı olması lazım.
Worex52 Hectopat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 814 Makaleler 2 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 26 Nisan 2024 #14 Hocam işletim sistemin Windows 11 mi 10 mu?
ruzthelee Centipat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Nisan 2024 #15 Kuzgun_81 dedi: Hocam hata kodlarını karşılığı bu hocam ekstra bir sorun olmaması lazım. Genişletmek için tıkla... o zaman neden sürekli hata verip duruyor ki Worex52 dedi: Hocam işletim sistemin Windows 11 mi 10 mu? Genişletmek için tıkla... 10 kullanıyorum.
Kuzgun_81 dedi: Hocam hata kodlarını karşılığı bu hocam ekstra bir sorun olmaması lazım. Genişletmek için tıkla... o zaman neden sürekli hata verip duruyor ki Worex52 dedi: Hocam işletim sistemin Windows 11 mi 10 mu? Genişletmek için tıkla... 10 kullanıyorum.