Arkadaşlar selam. Biliyorsunuz ki Valorant'ta Türk sunucuları var. Ben kendimi başka bir sunucuya bağlayabilir miyim? VPN falan kullansam olur mu? Gerçekten bıktım oyuna öyle insanlar geliyor ki kendi milletimden utanır oldum. He bir de her maç 30 kill alıp kaybetme var, onlar yüzünden artık gerçekten dayanılmıyor.
Türkiye sunucusu nasıl çekilmez oluyor anlamadım bu arada 30 kill alıp yenilsen bile senin elona etki etmiyor 25 ping oynamak varken neden 70 ping bende bu konuda bizim oyuncuları anlamıyorum şirket gelmiş senin ülkene yatırım yapmış server açmış sen hala dileniyorsun. Oyun benim nazarımda hala betada o küfür eden kişilere AFK kalanlara elbet ceza sistemi gelişir sabırlı ol.
VPN kullanmana gerek yok westtem bir hesap açıp direk Launcher'a o hesapla girince seni West'e bağlıyor en azından LoL'de öyle Valorant'ta da aynı sistem vardır diye düşünüyorum.
Türkiye sunucusu nasıl çekilmez oluyor anlamadım bu arada 30 kill alıp yenilsen bile senin elona etki etmiyor 25 ping oynamak varken neden 70 ping bende bu konuda bizim oyuncuları anlamıyorum şirket gelmiş senin ülkene yatırım yapmış server açmış sen hala dileniyorsun. Oyun benim nazarımda hala betada o küfür eden kişilere AFK kalanlara elbet ceza sistemi gelişir sabırlı ol.
Riot'un oyunlarında lig sistemi ne kadar güzel, düzgün olsa da bu ceza sistemini geliştirmiyor adamlar ve konu sahibi olan arkadaş haklı oyunda ki 9-14 yaş arası çocuklar çekilmez oluyor aileleri vermiş ellerine bilgisayarı mikrofonu çocuk her önüne gelene ana bacı giriyor sonra AFK kalıyor cidden bilgisayarı falan kırasım geliyor öyle olunca.
Bu sadece Türkiye'de oluyor sanıyorsan yanılıyorsun çünkü çoğu MMOFPS oyununda olan oyuncu türleridir. Soruna gelecek olursak, ağırlıklı olarak League of Legends oynayan arkadaşıma "Başka sunucuya nasıl girilir ?" diye sorduğumda bana "başka sunuculara girmek için sanırsam belli bir miktarda para ödeniyor."dedi. Fakat Valorant'da olan sistemi tam bilmiyorum.
VPN kullanmana gerek yok westtem bir hesap açıp direk Launcher'a o hesapla girince seni West'e bağlıyor en azından LoL'de öyle Valorant'ta da aynı sistem vardır diye düşünüyorum.
Riot'un oyunlarında lig sistemi ne kadar güzel, düzgün olsa da bu ceza sistemini geliştirmiyor adamlar ve konu sahibi olan arkadaş haklı oyunda ki 9-14 yaş arası çocuklar çekilmez oluyor aileleri vermiş ellerine bilgisayarı mikrofonu çocuk her önüne gelene ana bacı giriyor sonra AFK kalıyor cidden bilgisayarı falan kırasım geliyor öyle olunca.
Aynen öyle altı üstü bir el kaybettik ya da silah çektik diye anama, babama, kardeşime küfür yemem gerçekten çok acı. Umarım bir an önce kafa yapılarını değiştirirler.
25 ping her ne kadar güzel olsa da bir el bir silah için anama, babama ve sülaleme küfür eden kişiler gerçekten çok kanser. Ayrıca LoL çıkalı kaç yıl oldu hala bir çözüm yok. Aynı kanser kitle LoL'de var.
Bu sadece Türkiye'de oluyor sanıyorsan yanılıyorsun çünkü çoğu MMOFPS oyununda olan oyuncu türleridir. Soruna gelecek olursak, ağırlıklı olarak League of Legends oynayan arkadaşıma "Başka sunucuya nasıl girilir ?" diye sorduğumda bana "başka sunuculara girmek için sanırsam belli bir miktarda para ödeniyor."dedi. Fakat Valorant'da olan sistemi tam bilmiyorum.
En azından yurt dışında daha az olduğunu düşünüyorum. Bir iki kere yabancılar geldi oyna. Sanırsam oyun bizi yabancı serverına bağladı. O kadar güzel iletişim oyun tarzı vardı ki resmen oynarken mest oldum. Ama dediğiniz doğru her oyunda bu tarz kitle var bunun önüne de geçilemiyor.
Valorant en sevdiğim oyun. Ancak 10 13 yaş arası kişiler gerçekten çekilmez oluyor. Sunucu değiştirmenin yolunu bulursanız lütfen buraya yazın. Keşke oyunu ücretli yapsalardı (konuyu horttlattım kusura bakmayın )
Valorant en sevdiğim oyun. Ancak 10 13 yaş arası kişiler gerçekten çekilmez oluyor. Sunucu değiştirmenin yolunu bulursanız lütfen buraya yazın. Keşke oyunu ücretli yapsalardı (konuyu horttlattım kusura bakmayın )
Sadece 10-13 yaş arasındaki çocuklar değil ki. Her yaştan var bunlardan 20 yaşındaki adamda yapıyor. Şahsen ben zaten yaşın başta değil akılda olduğuna inanıyorum.
1 2 aydır oynuyorum, ben ömrümde bu kadar kalitesiz insanı bir arada görmedim. CS'de millet ruslara laf eder, ruslar bizimkilerin yanında melek kalıyor, ki adamlar çoğu zaman küfür etsede relax takılır, bizimkiler öyle bir hışımla küfür ediyor ki ellerine geçsek öldürecekler. Çoğu oyunda daha oyuna girmeden ana baba kardeş küfürleri havada uçuşuyor, oyun içinde zaten herkesi birbirine geçirme derdinde. Ciddi söylüyorum ben bu kadar kalite yoksunu insanı bir arada hiçbir oyunda görmedim. Yaşlarıda büyük bu adamların, çoluk çocuk değil koca koca adamlar.
Ben yeni hesap açıp öyle avrupa server'a geçmeyi düşünüyorum. Eski karakterlerle avrupada oynarım bir süre, yeni contractlarla da mecbur burada oynarız.
bende bıktım bu durumdan.sunucu seçimini istanbul hariç 50 60 70 ping olan sunuculardan seçtim şimdi denemek için.bir grup geldi bi rus vardı yazısından anladığım, adamlar maç başı hello yazdı başka birşey yok.gözlerini flashladım bişey demiyorlar tık yok bizdekileri flashlasan yanlışlıkla demediklerini bırakmıyorlar.nasıl bir milletiz anlamakta güçlük çekiyorum.geçen biri geldi mikrofonda geğiriyor bağırıp böğürüyor yaşıda ufak değil en kötü 25 var yani bir sıçmadığı kaldı afedersiniz mikrofonda.ne anlıyorlar böyle davranarak anlamıyorum ben.gerçekten iğrenç insanlarımız var herkes öyle değil tabi ama yüzde doksan böyle maalesef.