OYun Picopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 282 9 Mart 2021 #1 Arkadaşlar Valorant'ta hangi sunucuyu tercih edersiniz ve neden?
ZippoTurkey Megapat Katılım 11 Ocak 2015 Mesajlar 297 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kalite Kontrol Sorumlusu 9 Mart 2021 #2 OYun dedi: Arkadaşlar Valorant'ta hangi sunucuyu tercih edersiniz ve neden? Genişletmek için tıkla... Son 2 gündür oynuyorum oyunu TR serverinde her zaman ki gibi yaşı küçük kardeşlerim ana bacı sövmekte TR serverinde acemiliğimi attıktan sonra eu geçeceğim.
OYun dedi: Arkadaşlar Valorant'ta hangi sunucuyu tercih edersiniz ve neden? Genişletmek için tıkla... Son 2 gündür oynuyorum oyunu TR serverinde her zaman ki gibi yaşı küçük kardeşlerim ana bacı sövmekte TR serverinde acemiliğimi attıktan sonra eu geçeceğim.
Riot Vanguard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.096 Makaleler 1 Çözümler 5 9 Mart 2021 #3 İnternetin iyiyse Avrupa sunucuları, kötüyse maalesef İstanbul.
Kuzeyyyyyys Centipat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 987 Yer hip hop dans yapıyom çokda eğleniyom Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dansçıyım ben galiba 9 Mart 2021 #4 ben istenbul dışında heryeri tercih ederdim ama maalesef istanbuldayım çünkü sebebi ping.
Lezize Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 2.013 Çözümler 3 Yer İstanbul 9 Mart 2021 #5 Frankfurt gir. Adamlar bot. Çok kötü oynuyorlar. Gümüş elo rekabetçide hepsi dürbün açık geziyor. Ama pre'n yoksa girme. Takımınada botlar gelir.
Frankfurt gir. Adamlar bot. Çok kötü oynuyorlar. Gümüş elo rekabetçide hepsi dürbün açık geziyor. Ama pre'n yoksa girme. Takımınada botlar gelir.
ZippoTurkey Megapat Katılım 11 Ocak 2015 Mesajlar 297 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kalite Kontrol Sorumlusu 9 Mart 2021 #6 Lezize dedi: Frankfurt gir. Adamlar bot. Çok kötü oynuyorlar. Gümüş elo rekabetçide hepsi dürbün açık geziyor. Ama pre'n yoksa girme. Takımınada botlar gelir. Genişletmek için tıkla... Ping ortalaması nedir?
Lezize dedi: Frankfurt gir. Adamlar bot. Çok kötü oynuyorlar. Gümüş elo rekabetçide hepsi dürbün açık geziyor. Ama pre'n yoksa girme. Takımınada botlar gelir. Genişletmek için tıkla... Ping ortalaması nedir?
Lezize Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 2.013 Çözümler 3 Yer İstanbul 9 Mart 2021 #7 ZippoTurkey dedi: Ping ortalaması nedir? Genişletmek için tıkla... Değişir herkese göre ama bende İstanbul 7Ms Frankfurt 39 Ms
ZippoTurkey dedi: Ping ortalaması nedir? Genişletmek için tıkla... Değişir herkese göre ama bende İstanbul 7Ms Frankfurt 39 Ms
AyiAmaKucukOlan Decapat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #8 İnternet iyise Paris ve Warsaw sunucularını öneririm. (Frankfurt=İstanbul)
Riot Vanguard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.096 Makaleler 1 Çözümler 5 9 Mart 2021 #9 ZippoTurkey dedi: Ping ortalaması nedir? Genişletmek için tıkla... Türk Telekom ise 1000 2000 arası.
Kuzeyyyyyys Centipat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 987 Yer hip hop dans yapıyom çokda eğleniyom Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dansçıyım ben galiba 9 Mart 2021 #10 TR sunucusunda pingim az ben diğer serverlarda deneyip en uygun TR dışında pingi olanı buraya yazayım.
TR sunucusunda pingim az ben diğer serverlarda deneyip en uygun TR dışında pingi olanı buraya yazayım.