Canxc Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 412 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #1 Merhaba iyi günler dilerim, Valorant'i açmaya çalıştığımda güncelleme sunucusu kapalı diyor, sabah 7'den beri böyle. Sizde de aynı sorun var mı? Yoksa bende mi sorun var?
Merhaba iyi günler dilerim, Valorant'i açmaya çalıştığımda güncelleme sunucusu kapalı diyor, sabah 7'den beri böyle. Sizde de aynı sorun var mı? Yoksa bende mi sorun var?
0rçun Decapat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 183 Çözümler 3 3 Eylül 2025 #2 Hayır sadece size özel bir problem, sistemi yeniden başlatmayı ya da dosyaları onarmayı deneyin.
A Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.599 Çözümler 42 Yer West Elizabeth 3 Eylül 2025 #3 Bende sorun yok.
Canxc Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 412 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #4 0rçun dedi: Hayır sadece size özel bir problem, sistemi yeniden başlatmayı ya da dosyaları onarmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Riot Client bile acilmiyor. Canxc dedi: Riot Client bile acilmiyor. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü VPN açık unutmuşum. Canxc dedi: Riot Client bile acilmiyor. Sorun çözüldü VPN açık unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Ama işin garip tarafı VPN'i actigimi hiç hatirlamiyorum.
0rçun dedi: Hayır sadece size özel bir problem, sistemi yeniden başlatmayı ya da dosyaları onarmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Riot Client bile acilmiyor. Canxc dedi: Riot Client bile acilmiyor. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü VPN açık unutmuşum. Canxc dedi: Riot Client bile acilmiyor. Sorun çözüldü VPN açık unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Ama işin garip tarafı VPN'i actigimi hiç hatirlamiyorum.
0rçun Decapat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 183 Çözümler 3 3 Eylül 2025 #5 Canxc dedi: Riot Client bile acilmiyor. Sorun çözüldü VPN açık unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Bende onun hakkında yazmaya gelecektim.
Canxc dedi: Riot Client bile acilmiyor. Sorun çözüldü VPN açık unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Bende onun hakkında yazmaya gelecektim.