Valorant sunucuların aynı ping değerini vermesi

Xherdan

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben Almanya Bremen'de yaşıyorum. Evimde Vodafone interneti kullanıyorum. 1000MBPS download 50 Mbps upload alıyorum ancak Valorant'ta Frankfurt Paris ve Londra sunucularının üçünde de 32 ms civarında alıyorum. Bariz bir şekilde Frankfurt sunucusu bana çok daha yakın olmasına rağmen neden böyle oluyor, olabilir bilgisi olan VAR mıdır? Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 1721678978369.png
    20,6 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Eğer fiber internet kullanıyorsanız(1000MBPS olduğuna göre muhtemelen fiber) farklı sunuculardaki ping değerlerinin arasında çok bir fark göremezsiniz zaten(çünkü sunucular birbirine de yakın zaten).

• Fiber kullandığınız için ping değerkeri çok fark etmez zaten ancak ben bile 100 MBPS ile yaşadığım şehirde 2,3,5... ping alıyorum genelde.
  • WI-FI kullanıyorsanız ve eğer 2.4 GHz bandı kullanıyorsanız, yerine 5 GHz bandı kullanın.
  • WI-FI yerine kablolu bağlantı daha iyi olacaktır.
  • VPN kullanıyorsanız, kapatın.
  • İnternet servis sağlayıcınız ile iletişime geçmeyi deneyin.
  • Bazı saatlerde yoğunluk olduğu için pingin yükselmesi normaldir.
  • Riot, Valorant ile alakalı bir sorun olabilir. Riot Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçin.
  • Riot Oyuncu Destek: RIOTtr, RIOTde
  • VALORANT Destek: VALOtr, VALOde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…