MehmetcZ Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2021 #1 Valorant sunucu hatası. Arkadaşlar böyle bir sorun yaşıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Kasım 2021
AKINCILAR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.698 Makaleler 3 Çözümler 16 21 Kasım 2021 #2 Şu anda öyle bir problem yok. PC tekrar kapatıp açıp dener misiniz? Oyundayım şu anda. Artı 0 Eksi
KS KS MehmetcZ Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2021 #3 AKINCILAR dedi: Şu anda öyle bir problem yok. PC tekrar kapatıp açıp dener misiniz? Oyundayım şu anda. Genişletmek için tıkla... Sorun sadece bende oluyor çünkü bu sorun haftalardır var bende çözmeye çalışıyorum. (bilgisayara format attım ve hala düzelmedi) Artı 0 Eksi
AKINCILAR dedi: Şu anda öyle bir problem yok. PC tekrar kapatıp açıp dener misiniz? Oyundayım şu anda. Genişletmek için tıkla... Sorun sadece bende oluyor çünkü bu sorun haftalardır var bende çözmeye çalışıyorum. (bilgisayara format attım ve hala düzelmedi)
AKINCILAR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.698 Makaleler 3 Çözümler 16 21 Kasım 2021 #4 MehmetcZ dedi: Sorun sadece bende oluyor çünkü bu sorun haftalardır var bende çözmeye çalışıyorum. (bilgisayara format attım ve hala düzelmedi) Genişletmek için tıkla... Valorant desteğe ticket at incelesinler. Modeme de reset at istersen. Artı 0 Eksi
MehmetcZ dedi: Sorun sadece bende oluyor çünkü bu sorun haftalardır var bende çözmeye çalışıyorum. (bilgisayara format attım ve hala düzelmedi) Genişletmek için tıkla... Valorant desteğe ticket at incelesinler. Modeme de reset at istersen.