K Kemal Sivri Decapat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 129 11 Aralık 2024 #1 Valorant'a mail attım ve tam iki gündür yanıt alamamaktayım. Ne zaman yanıt verirler?
xi4l_official Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 559 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #2 Ortalama 24 saat içeresinde verirler.
8 854688 Nanopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 465 Çözümler 10 11 Aralık 2024 #3 Mail mi attınız yoksa site üzerinden ticket mi attınız?
NoParking3 Picopat Katılım 5 Kasım 2024 Mesajlar 299 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #4 İsterseniz tekrar mesaj atın çünkü gözden kaçtıysa baya aşağıda kalmıştır sizinkisi.
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 11 Aralık 2024 #5 Kemal Sivri dedi: Valorant'a mail attım ve tam iki gündür yanıt alamamaktayım. Ne zaman yanıt verirler? Genişletmek için tıkla... Attığınız bölüme göre cevap süresi değişebiliyor bazen 3 gün bazen birkaç saat.
Kemal Sivri dedi: Valorant'a mail attım ve tam iki gündür yanıt alamamaktayım. Ne zaman yanıt verirler? Genişletmek için tıkla... Attığınız bölüme göre cevap süresi değişebiliyor bazen 3 gün bazen birkaç saat.
K Kemal Sivri Decapat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 129 11 Aralık 2024 #6 854688 dedi: Mail mi attınız yoksa site üzerinden ticket mi attınız? Genişletmek için tıkla... Önce ticket attım sonrasında maile cevap olarak devam ettirdim. (Hesaba erişemediğim için attıkları bilet linkine tıklayamıyorum) Silinen üye dedi: Ortalama 24 saat içeresinde verirler. Genişletmek için tıkla... 2 Gün oldu ama Eriksen dedi: Attığınız bölüme göre cevap süresi değişebiliyor bazen 3 gün bazen birkaç saat. Genişletmek için tıkla... Hesap kurtarmaya yolladım.
854688 dedi: Mail mi attınız yoksa site üzerinden ticket mi attınız? Genişletmek için tıkla... Önce ticket attım sonrasında maile cevap olarak devam ettirdim. (Hesaba erişemediğim için attıkları bilet linkine tıklayamıyorum) Silinen üye dedi: Ortalama 24 saat içeresinde verirler. Genişletmek için tıkla... 2 Gün oldu ama Eriksen dedi: Attığınız bölüme göre cevap süresi değişebiliyor bazen 3 gün bazen birkaç saat. Genişletmek için tıkla... Hesap kurtarmaya yolladım.
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 11 Aralık 2024 #7 Kemal Sivri dedi: Önce ticket attım sonrasında maile cevap olarak devam ettirdim. (hesaba erişemediğim için attıkları bilet linkine tıklayamıyorum) 2 gün oldu ama Hesap kurtarmaya yolladım. Genişletmek için tıkla... Ondan olabilir hocam o konuya sanırım daha geç dönüyorlar ama ticket açıldığından en az 3-4 günde dönerler muhtemelen.
Kemal Sivri dedi: Önce ticket attım sonrasında maile cevap olarak devam ettirdim. (hesaba erişemediğim için attıkları bilet linkine tıklayamıyorum) 2 gün oldu ama Hesap kurtarmaya yolladım. Genişletmek için tıkla... Ondan olabilir hocam o konuya sanırım daha geç dönüyorlar ama ticket açıldığından en az 3-4 günde dönerler muhtemelen.
K Kemal Sivri Decapat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 129 11 Aralık 2024 #8 Eriksen dedi: Ondan olabilir hocam o konuya sanırım daha geç dönüyorlar ama ticket açıldığından en az 3-4 günde dönerler muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Hocam birde bilete bakmak için attıkları linkte tıkladığımda hiçbir şey göremiyorum bunu nasıl düzeltebilirim ?
Eriksen dedi: Ondan olabilir hocam o konuya sanırım daha geç dönüyorlar ama ticket açıldığından en az 3-4 günde dönerler muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Hocam birde bilete bakmak için attıkları linkte tıkladığımda hiçbir şey göremiyorum bunu nasıl düzeltebilirim ?
wreksia Centipat Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 671 Çözümler 2 11 Aralık 2024 #9 24 saat içerisinde cevap verirler.
K Kemal Sivri Decapat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 129 11 Aralık 2024 #10 wreksia dedi: 24 saat içerisinde cevap verirler. Genişletmek için tıkla... Günün herhangi bir saati gelir mi yoksa çalışma saatleri var mı? 2 Gündür bekliyorum çok stres oldum.
wreksia dedi: 24 saat içerisinde cevap verirler. Genişletmek için tıkla... Günün herhangi bir saati gelir mi yoksa çalışma saatleri var mı? 2 Gündür bekliyorum çok stres oldum.