A Altuğ karatekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Kasım 2018 Mesajlar 1.134 Çözümler 2 10 Şubat 2024 #1 Merhaba, Valorant aniden böyle hata vermeye başladı ve çözümünü bulamadım. Bilen birileri yardımcı olabilir mi? PC: Excalibur g870.
Merhaba, Valorant aniden böyle hata vermeye başladı ve çözümünü bulamadım. Bilen birileri yardımcı olabilir mi? PC: Excalibur g870.
Serplent.c Femtopat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 23 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel® Core™2 Duo E7400 4Gb ram Nvidia geforce 9500GT güncelleyeceğim pcyi Cinsiyet Erkek Meslek Sosyal medya uzmanı 11 Şubat 2024 #2 Altuğ karatekin dedi: Merhaba, Valorant aniden böyle hata vermeye başladı ve çözümünü bulamadım. Bilen birileri yardımcı olabilir mi? PC: Excalibur g870. Eki Görüntüle 2111326 Genişletmek için tıkla... Windows tuşuna tıkla, arama kısmına sistem bilgisi yaz ve orada çıkan yazılardan hypervisor açıksa; Disable-WindowsOptionalFeature -Online -FeatureName Microsoft-Hyper-V-Hypervisor Kodunu CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp kullan. Artı 0 Eksi
Altuğ karatekin dedi: Merhaba, Valorant aniden böyle hata vermeye başladı ve çözümünü bulamadım. Bilen birileri yardımcı olabilir mi? PC: Excalibur g870. Eki Görüntüle 2111326 Genişletmek için tıkla... Windows tuşuna tıkla, arama kısmına sistem bilgisi yaz ve orada çıkan yazılardan hypervisor açıksa; Disable-WindowsOptionalFeature -Online -FeatureName Microsoft-Hyper-V-Hypervisor Kodunu CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp kullan.
VAVEYLA02 Decapat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 52 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2024 #3 Serplent.c dedi: Windows tuşuna tıkla, arama kısmına sistem bilgisi yaz ve orada çıkan yazılardan hypervisor açıksa; Disable-windowsoptionalfeature -Online -featurename Microsoft-Hyper-V-hypervisor Kodunu CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp kullan. Genişletmek için tıkla... Bende bu şekilde sizce yapmalı mıyım bende düzelir mi? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı1.PNG 3,6 KB · Görüntüleme: 82 Artı 0 Eksi
Serplent.c dedi: Windows tuşuna tıkla, arama kısmına sistem bilgisi yaz ve orada çıkan yazılardan hypervisor açıksa; Disable-windowsoptionalfeature -Online -featurename Microsoft-Hyper-V-hypervisor Kodunu CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp kullan. Genişletmek için tıkla... Bende bu şekilde sizce yapmalı mıyım bende düzelir mi?