FearLess41341
Femtopat
Daha fazla
Anlamıyorsunuz herhalde beni. Alın okuyun.Sen bana açıklasana bir kardeş nasıl gidecekmiş SSD.
Anlamıyorsunuz herhalde beni. Alın okuyun.
![]()
Windows 10 ve 11 Güncellemesi, SSD ve HDD'leri Bozuyor
Microsoft Defender için yayımlanan bir yazılım güncellemesi, SSD ve HDD'leri bozmaya başladı. Yapılan incelemeye göre bu sorun, bir üreticinin sabit disklerini etkiliyor.www.webtekno.com
Son gelen Windows 11 güncellemesi SSD öldürüyor!
Yakın zamanda PSU değiştirmek için Windows 11 güncellememi yapıp bilgisayarımı kapattım. Her şeyi hallettikten sonra bilgisayarı açmaya çalıştığımda BIOS SSD mi bir türlü görmedi. Başka slota taktım, ayar yaptım, her şeyi denedim fakat bir türlü düzelmedi. Burada konuda açtım fakat kimse ne bir...www.technopat.net
![]()
Windows Yüklü SSD'im bozuldu, yeni SSD windows yükliyecem fakat PC de bulunan diÄer HDD ki programlar ne olacak ? - Microsoft Q&A
iyi günler merhabalar Windows yüklü SSD'im bozuldu. Bilgisayarımda D ve E diski var. Programlar ve Oyunların %90 ı D ve E ye kuruluydu. Yeni SSD aldım . windows yüklediÄimde D ve E deki program ve oyunlar direk açılır mı ? Yoksa Sıkıntı yaÅarmıyım?â¦answers.microsoft.com
kavga etmeyin korkuyorumSen bana açıklasana bir kardeş nasıl gidecekmiş SSD.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.