LerciS Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 7 8 Ağustos 2022 #1 Valorant'ta piksel piksel görüyorum. Nasıl düzeltirim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2022
Çözüm 4 4 489483 8 Ağustos 2022 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Anlatmaya üseniyorum bu videoyu izle yaparsın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Anlatmaya üseniyorum bu videoyu izle yaparsın.
ozula46 Hectopat Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 202 Yer Mersin Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Pro Retina 2014 15" Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Teknolojileri Stajyeri 8 Ağustos 2022 #2 screenshot atarmısınız Artı 0 Eksi
4 489483 Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.725 Çözümler 11 8 Ağustos 2022 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Anlatmaya üseniyorum bu videoyu izle yaparsın. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Anlatmaya üseniyorum bu videoyu izle yaparsın.
unlokidmurat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 1.562 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #4 Bir görüntü ile yazınızı desteklerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Artı 0 Eksi
KS KS LerciS Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 7 8 Ağustos 2022 #5 unlokidmurat dedi: Bir görüntü ile yazınızı desteklerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... @489483 un dediğini yapayım olmazsa atarım. 489483 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Anlatmaya üseniyorum bu videoyu izle yaparsın. Genişletmek için tıkla... Düzeldi şimdi normal netliğinde. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
unlokidmurat dedi: Bir görüntü ile yazınızı desteklerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... @489483 un dediğini yapayım olmazsa atarım. 489483 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Anlatmaya üseniyorum bu videoyu izle yaparsın. Genişletmek için tıkla... Düzeldi şimdi normal netliğinde. Teşekkürler.