Musaates34 Centipat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 87 Makaleler 1 29 Temmuz 2020 #1 Selam arkadaşlar sistem gereksinimlerini karşılayan bir laptopum olmasına rağmen bazen Valorant'ta takılma sorunu yaşıyorum. Sizce bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
Selam arkadaşlar sistem gereksinimlerini karşılayan bir laptopum olmasına rağmen bazen Valorant'ta takılma sorunu yaşıyorum. Sizce bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
Paradolox Kilopat Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 155 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2020 #2 Musaates34 dedi: Selam arkadaşlar sistem gereksinimlerini karşılayan bir laptopum olmasına rağmen bazen Valorant'ta takılma sorunu yaşıyorum. Sizce bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Genişletmek için tıkla... 1) Bilgisayarın sıcaklığının artmasından kaynaklanıyor olabilir. Soğutucu alıp deneyebilirsiniz. 2) Vanguardı silip tekrar yükleyin. 3) Oyunun görüntü kalitesini düşürün. 4) Ekran kartını güncelleyin. Artı 0 Eksi
Musaates34 dedi: Selam arkadaşlar sistem gereksinimlerini karşılayan bir laptopum olmasına rağmen bazen Valorant'ta takılma sorunu yaşıyorum. Sizce bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Genişletmek için tıkla... 1) Bilgisayarın sıcaklığının artmasından kaynaklanıyor olabilir. Soğutucu alıp deneyebilirsiniz. 2) Vanguardı silip tekrar yükleyin. 3) Oyunun görüntü kalitesini düşürün. 4) Ekran kartını güncelleyin.