Taylan111 Centipat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 60 Çözümler 1 19 Nisan 2021 #1 1. Sezonu: Gümüş 1. 2. Sezonu: Altın 1. 3. Sezonu: Gümüş 2. Bitirdim. Yeni sezonda beraber girebileceğim, toxic olmayan, en az 2-3 karakter oynayabilen takım arıyorum. BVT Jexter #BVT. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2021
1. Sezonu: Gümüş 1. 2. Sezonu: Altın 1. 3. Sezonu: Gümüş 2. Bitirdim. Yeni sezonda beraber girebileceğim, toxic olmayan, en az 2-3 karakter oynayabilen takım arıyorum. BVT Jexter #BVT.
L lkm13_688 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 1.719 Makaleler 1 Çözümler 6 19 Nisan 2021 #2 Yaş kaç? 1-2 arkadaşımla akşamları oynuyoruz sen de gelebilirsin.
K kafkasoid Hectopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 415 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Nisan 2021 #3 Oynadığın karakterleri ve yaşını da yazarsan takım bulma şansın artar. Ben takım arkadaşı bulmak için Unlost'un Discord serverini kullanıyorum. 7/24 oyun arkadaşı bulunuyor.
Oynadığın karakterleri ve yaşını da yazarsan takım bulma şansın artar. Ben takım arkadaşı bulmak için Unlost'un Discord serverini kullanıyorum. 7/24 oyun arkadaşı bulunuyor.
Taylan111 Centipat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 60 Çözümler 1 19 Nisan 2021 #4 lkm13_688 dedi: Yaş kaç? 1-2 arkadaşımla akşamları oynuyoruz sen de gelebilirsin. Genişletmek için tıkla... kafkasoid dedi: Oynadığın karakterleri ve yaşını da yazarsan takım bulma şansın artar. Ben takım arkadaşı bulmak için Unlost'un Discord serverini kullanıyorum. 7/24 oyun arkadaşı bulunuyor. Genişletmek için tıkla... 16 Yaşındayım. Oynadığım karakterler maplere göre çoğunlukla: Bind: Cypher Sage Brim Jett Ascent: Brim Sage Killjoy Jett Haven: Brim Sova Jett Icebox: Breach Omen Killjoy Jett Split: Brim Sage Jett (Operatörü iyi kullandığımdan Jett alıyorum genelde) İlla diğer Support karakterler lazım olursa oynayabilirim.
lkm13_688 dedi: Yaş kaç? 1-2 arkadaşımla akşamları oynuyoruz sen de gelebilirsin. Genişletmek için tıkla... kafkasoid dedi: Oynadığın karakterleri ve yaşını da yazarsan takım bulma şansın artar. Ben takım arkadaşı bulmak için Unlost'un Discord serverini kullanıyorum. 7/24 oyun arkadaşı bulunuyor. Genişletmek için tıkla... 16 Yaşındayım. Oynadığım karakterler maplere göre çoğunlukla: Bind: Cypher Sage Brim Jett Ascent: Brim Sage Killjoy Jett Haven: Brim Sova Jett Icebox: Breach Omen Killjoy Jett Split: Brim Sage Jett (Operatörü iyi kullandığımdan Jett alıyorum genelde) İlla diğer Support karakterler lazım olursa oynayabilirim.