Valorant takım arıyorum

Bunlar sizin düşünceleriniz hocam ben rekabetçi olan oyunlarda olanları anlattım sadece.

Derecesiz girmeni tavsiye ederim.
Çünkü rank girenlerin çoğu kazanamaya yönelik oynadığı için.
Report yeme ve banlanma ihtimalin artar bu şekilde oynarsan.

2 ay önce derecesiz oynuyordum fakat artık ikisi de aynı, bende ranked oynamaya başladım.

Plat oynayınca kaybettiğinize üzülecek pek oyun olmamıştır.

Kariyerimde lose yok kanka, 1 2 tane var onlarda karşıya gelen elmaslar yüzünden iyi oynuyorum ama o kadar değil.

Nadirde olsa ruh hastası takım geliyor, 13 1 kaybediyoruz ama bitişte kimse kimseye küfür etmiyor hala gülüyor oluyoruz, gülmekten ağzımın yamulduğu maçlarda oluyor ama çok nadir, en çok da elimi ayağımı sinirden titreten Jett'ler var, sessiz diyor önündeki adamı vuramıyor küfür ediyor, ağız dolusu küfür edesim geliyor ama mental düşürmemek adına etmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zevk almıyorsa niye oynuyor o zaman?

Zevk almıyorsa niye oynuyor o zaman?

Bunun cevabı sana veya bana düşmez. Kişinin kendi kararıdır. Aynı zamanda ben zevk almıyor diye bir kelime kullanmadım zevk alması zordur dedim. Bu tür CS, Valorant tarzı oyunlarda rekabet olduğu için zevkten çok sinir ve stress etkisi yaratır.

Rekabet = Hırs
Hırs= Daha fazla oyunu oynamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…