Selamlar Valorant takım arkadaşı arıyorum. Rankım gümüş 3, siz de en az gümüş 2 olmanız gerek ve toxic olmamanız gerek. Yaşım 16 siz de en az 14 olmanız gerek.
Selamlar , yeni kurduğumuz discord Valorant Topluluğumuza katılarak oyuncu bulma işinizi kolaylaştırabilir , düzenlediğimiz 1 v 1 ve 5 v 5 turnuvalardan haberdar olarak bu turnuvalara katılım sağlayarak ödüllü oyunlar oynayabilirsiniz. Katılım için : Join the Valorant Topluluğu Discord Server!
Selamlar Valorant takım arkadaşı arıyorum. Rankım gümüş 3, siz de en az gümüş 2 olmanız gerek ve toxic olmamanız gerek. Yaşım 16 siz de en az 14 olmanız gerek.
Yaşım 16 ve yalnızım oyun oynayacak arkadaşım yok Valorant'ta. Bu sezon rank kasmadım arkadaşım yok diye ve oyun içi gereksiz toxic insanlar yüzünden. Eğer istersen beraber rank kasabiliriz.
Yaşım 16 ve yalnızım oyun oynayacak arkadaşım yok Valorant'ta. Bu sezon rank kasmadım arkadaşım yok diye ve oyun içi gereksiz toxic insanlar yüzünden. Eğer istersen beraber rank kasabiliriz.
bana yönlendirebileceğiniz bi arkadaşınız var mı ? beraber oyun oynayabileceğim mesela
çünkü aşırı sıkıldım ve hiç arkadaş bulamıyorum denemedik yol bırakmadım