Valorant takım kuruyorum

araba lastiği

Hectopat
Yer
Jant
Malum takımlar yüzünden gümüşten Bronz'a düştüm ve çıkamıyorum. Evet fazla düşmedim fakat böyle giderse daha beter düşüşler olur. Adamlar oyunu bilmiyor, en basitinden "reyna'yı iyi oynuyor musun" sorusuna "evet" yanıtını veren arkadaş maç sonu 11 vurdu. Omen içimize smoke atar vs. belli bir mainim yok fakat reyna, skye ve Omen'in hakkını veriyorum. Mikrofonum var. Bronz ya da Silver arkadaşlar gelirse hem onlar hem de ben kanser kitleden kurtulmuş oluruz. Eğer takımı mainlere göre doldurabilirsek mükemmel olur.

Discord: Opiyogarcaz#8022.

Son düzenleyen: Moderatör:
Size önerim Frankfurt'ta girmeniz. Ama 2.'sinde. Türkler 1.'yi de ele geçirdi artık her maç en az 1 Türk geliyor. İstanbul'da girdim, girmez olaydım Silver 3'e düştüm. Siz siz olun TR'de girmeyin.

Size önerim Frankfurt'ta girmeniz. Ama 2.'sinde. Türkler 1.'yi de ele geçirdi artık her maç en az 1 Türk geliyor. İstanbul'da girdim, girmez olaydım Silver 3'e düştüm. Siz siz olun TR'de girmeyin.
Hocam bunu ben de denedim fakat Frankfurt'ta bile pingim tavan yapabiliyor. Ek olarak info konusunda iletişim sorunu oluyor.

Size göre CS 'deki Ruslar mı Valorant'taki Türkler mi daha kötü.

Takım yerine kendinizi geliştirmeniz daha önemli yetenek olarak kendinizi geliştirdikten sonra belli bir Elo'nun üstüne çıktıktan sonra takım arayın.

Takım yerine kendinizi geliştirmeniz daha önemli yetenek olarak kendinizi geliştirdikten sonra belli bir Elo'nun üstüne çıktıktan sonra takım arayın.
Sizin dediğinizi demirken yaptım. Bunu bana @MrPeedro hocam söylemişti. O zamanlar demirdim. Aim çalışmaya başladım ve önemli faydası olduğunu düşünüyorum. Fakat bireysel olarak ligime göre pek bir sorunum olduğunu sanmıyorum, zaten mvp olurum genelde. Bireysel çalışmak evet faydalı ancak bana göre ciddi bir aim çalışmak ve takıma güvenme olayı gümüşten itibaren başlıyor.

Hocam açıkçası ben açık beta da oyunu saldığım için ilk sezon demir 3 başlamıştım ve yaklaşık 2 haftalık bir süreçten sonra Gold olmuştum. Hani belli bir yetenek seviyesinden sonra oyunlar taşınıyor o yüzden aim çalışmak 2. plana atılmamalı. Takıma ise güvenilmiyor hocam cidden radyant olsanıza bile sırtınızı asla takıma yaslamamak lazım. Ben en fazla plat olabildim orada durum insanlar biraz daha düzgün olsa da egoları çok yüksek o yüzden flame atmaları çok olası.

Merhaba bizde 2 kişiyiz 1jett 1sova, raze mainiz eğer bakalım diyorsanız. Ben dereceli maçları hala açamadım çünkü bilgisayarı yeni aldım ama eski CS:GO cu olduğum için aim olsun taktik olsun idare ederim eğer isterseniz Discord'dan arkadaş daveti atabilirsiniz.
Oyun: Sinopro1#TR01.
DC:!quiREX#2368.

Şu an mobildeyim, istek yollarım. Arkadaşlarınızda sizin gibi unranked mi hocam? Yani dediğiniz gibi dereceli giremiyorlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…