cikoleytaa Femtopat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #1 Ben yanlışlıkla Valorant hesabımı çaldırdım ve sonra Valorant'a ticket attım ama ticketım başarıyla gönderildi demesine rağmen hiçbir cevap gelmedi.
Ben yanlışlıkla Valorant hesabımı çaldırdım ve sonra Valorant'a ticket attım ama ticketım başarıyla gönderildi demesine rağmen hiçbir cevap gelmedi.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.625 Makaleler 49 Çözümler 12 11 Temmuz 2024 #2 Nasıl çıldırdın? Sebebini bilirsek belki yardımcı oluruz. Artı 0 Eksi
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 11 Temmuz 2024 #3 cikoleytaa dedi: Ben yanlışlıkla Valorant hesabımı çaldırdım ve sonra Valorant'a ticket attım ama ticketım başarıyla gönderildi demesine rağmen hiçbir cevap gelmedi. Genişletmek için tıkla... Hemen cevap gelmez zaten hocam, beklemeniz lazım. Artı 0 Eksi
cikoleytaa dedi: Ben yanlışlıkla Valorant hesabımı çaldırdım ve sonra Valorant'a ticket attım ama ticketım başarıyla gönderildi demesine rağmen hiçbir cevap gelmedi. Genişletmek için tıkla... Hemen cevap gelmez zaten hocam, beklemeniz lazım.
KS KS cikoleytaa Femtopat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #4 Emir Bozat dedi: Hemen cevap gelmez zaten hocam, beklemeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Çok bekledim ama hala gelmedi 5-6 gün sonra tekrar attım ama yine gelmedi. The Tribal Chief dedi: Nasıl çıldırdın? Sebebini bilirsek belki yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Valorant'a benzer bir siteye bilgilerimi girdim. Artı 0 Eksi
Emir Bozat dedi: Hemen cevap gelmez zaten hocam, beklemeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Çok bekledim ama hala gelmedi 5-6 gün sonra tekrar attım ama yine gelmedi. The Tribal Chief dedi: Nasıl çıldırdın? Sebebini bilirsek belki yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Valorant'a benzer bir siteye bilgilerimi girdim.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.625 Makaleler 49 Çözümler 12 11 Temmuz 2024 #5 cikoleytaa dedi: Valorant'a benzer bir siteye bilgilerimi girdim. Genişletmek için tıkla... Kendin göstere göstere vermişsin hocam. Linklere dikkat et bundan sonra. Umarım geri alırsın ama zor... Artı 0 Eksi
cikoleytaa dedi: Valorant'a benzer bir siteye bilgilerimi girdim. Genişletmek için tıkla... Kendin göstere göstere vermişsin hocam. Linklere dikkat et bundan sonra. Umarım geri alırsın ama zor...