W wNorch Centipat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 3 15 Ocak 2021 #1 Valorant'ı tam ekran açınca böyle durumda kalıyorum. Ve oyun oynanmıyor, donuk bir şekilde kalıyor.
A alper portakal Femtopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #11 Arslanemirhan dedi: Sorunu çözebildin mi acaba? Genişletmek için tıkla... Bana da yeni yamadan sonra aynı şey oldu çözümünü bulursanız yazar mısınz? Artı 0 Eksi
Arslanemirhan dedi: Sorunu çözebildin mi acaba? Genişletmek için tıkla... Bana da yeni yamadan sonra aynı şey oldu çözümünü bulursanız yazar mısınz?
atakankrc Femtopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #12 Arslanemirhan dedi: Sorunu çözebildin mi acaba? Genişletmek için tıkla... bende de aynı sorun var bende çözemiyorum yardım eder misin Artı 0 Eksi
Arslanemirhan dedi: Sorunu çözebildin mi acaba? Genişletmek için tıkla... bende de aynı sorun var bende çözemiyorum yardım eder misin
A alper portakal Femtopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #13 atakankrc dedi: Bende de aynı sorun var bende çözemiyorum yardım eder misin? Genişletmek için tıkla... Bende oynayamıyorum 1 haftadır yeni yamayı bekleyeceğiz herhalde. 1 ay oldu hala oynayamıyorum. Son düzenleme: 28 Nisan 2021 Artı 0 Eksi
atakankrc dedi: Bende de aynı sorun var bende çözemiyorum yardım eder misin? Genişletmek için tıkla... Bende oynayamıyorum 1 haftadır yeni yamayı bekleyeceğiz herhalde. 1 ay oldu hala oynayamıyorum.
M maxba Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #14 Bende de aynı sorun var :/ Artı 0 Eksi
A alper portakal Femtopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #15 Bir sürü güncerleme geldi hala düzelmedi. Düzelen var mı? Valorant hayatımız bitti herhalde? Son düzenleme: 17 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
Emin İhsan Centipat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #16 Bende de maalesef :/ Artı 0 Eksi
yungbal Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #17 var mı çözüm bulabilen deliricem tüm çözüm adlı işlemleri yaptım fakat sorun hala aynı Artı 0 Eksi
Emin İhsan Centipat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #18 yungbal dedi: var mı çözüm bulabilen deliricem tüm çözüm adlı işlemleri yaptım fakat sorun hala ayn Genişletmek için tıkla... Riot Çözmeye Çalışıyormuş Öyle Dedi Artı 0 Eksi
yungbal dedi: var mı çözüm bulabilen deliricem tüm çözüm adlı işlemleri yaptım fakat sorun hala ayn Genişletmek için tıkla... Riot Çözmeye Çalışıyormuş Öyle Dedi
T tahir_55 Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #19 Emin İhsan dedi: Riot Çözmeye Çalışıyormuş Öyle Dedi Genişletmek için tıkla... 3 aydır çözemediler bu ne ya Artı 0 Eksi
Emin İhsan dedi: Riot Çözmeye Çalışıyormuş Öyle Dedi Genişletmek için tıkla... 3 aydır çözemediler bu ne ya
Emin İhsan Centipat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #20 tahir_55 dedi: 3 aydır çözemediler bu ne ya. Genişletmek için tıkla... Maalesef, inşallah haftaya gelecek güncellemede düzelir. Artı 0 Eksi
tahir_55 dedi: 3 aydır çözemediler bu ne ya. Genişletmek için tıkla... Maalesef, inşallah haftaya gelecek güncellemede düzelir.