Valorant'a giriyorum, çıkıyorum fakat hep böyle. Tam ekran seçince de olmuyor, uygula diyorum hala uygula tuşu duruyor. Eğer 4:3 yaparsam da masaüstü gözüküyor yarım bir şekilde.
Not: Intel Graphics Command Center indirip oraya Valorant'ı ekledikten sonra oldu.
Bende bazı oyunlarda böyle oluyordu ve ben bu şeklide çözüyordum sorunu fakat valoran biraz garipmiş.
Valorant'ın altındaki diğer programlara deneyin "UnrealCEFSubProcess"
Bende bazı oyunlarda böyle oluyordu ve ben bu şeklide çözüyordum sorunu fakat valoran biraz garipmiş.
Valorant'ın altındaki diğer programlara deneyin "unrealcefsubprocess"
Onları da denedim maalesef olmuyor Intel Graphics Command Center indirmiştim ondan dolayı olabiliceğini düşünüyorum fakat programı tekrar yükledim uygulama kararında idi sanırım o seçeneği seçtim ayarları ve yine düzelmedi özel çözünürlük olarak gözüküyor. Ve değiştirdiğimde de uygulaya basıyorum uygulanmıyor oyun tam ekran olmadan da kasıyor ve oynayamıyorum aşırı sinir etti beni bu gidişle oyunu bırakacağım silip yüklemeyi bile denedim olmadı.
Ayrıca sadece pencereli moda aldığımda da oyun nokta kadar bir sadece çarpısı gözüken pencere haline geliyor.
Zaten ekranı devre dışı bırakıpda denedim bir tehlikesi yok ama bu sefer de 1280x960 oynayamıyorum masaüstün 1280x960 yapıp tam ekrna yaptığımdada alt ve üst siyah oluyor. Black barın ters tarzı.