ahmet zehir Femtopat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #1 Ancak alt enter yapınca pencere modunda çalışıyor ve düşük FPS alıyorum bu sebeple.
3re3n Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 779 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #2 Hocam ayarlarda tam ekran ayarı vardı diye biliyorum bir bakın.
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 4 Temmuz 2023 #3 ahmet zehir dedi: Ancak alt enter yapınca pencere modunda çalışıyor ve düşük FPS alıyorum bu sebeple. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu yaşıyordum laptop ise ve eskiyse bu sorun olabiliyor. Windows 8.1'de muhtemelen tam ekranla çalışacaktır.
ahmet zehir dedi: Ancak alt enter yapınca pencere modunda çalışıyor ve düşük FPS alıyorum bu sebeple. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu yaşıyordum laptop ise ve eskiyse bu sorun olabiliyor. Windows 8.1'de muhtemelen tam ekranla çalışacaktır.
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.420 Makaleler 1 Çözümler 55 4 Temmuz 2023 #4 Kükreyen Deli Adam dedi: Aynı sorunu yaşıyordum laptop ise ve eskiyse bu sorun olabiliyor. Windows 8.1'de muhtemelen tam ekranla çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... Win 7, 8 ve 8.1'de Valorant çalışmıyor.
Kükreyen Deli Adam dedi: Aynı sorunu yaşıyordum laptop ise ve eskiyse bu sorun olabiliyor. Windows 8.1'de muhtemelen tam ekranla çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... Win 7, 8 ve 8.1'de Valorant çalışmıyor.
ahmet zehir Femtopat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #5 Erne3 dedi: Hocam ayarlarda tam ekran ayarı vardı diye biliyorum bir bakın. Genişletmek için tıkla... Kükreyen Deli Adam dedi: Aynı sorunu yaşıyordum laptop ise ve eskiyse bu sorun olabiliyor. Windows 8.1'de muhtemelen tam ekranla çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... Sistemim Excalibur G770 laptop ve eski değil ImDominatingUKükreyen Deli Adam Son düzenleme: 4 Temmuz 2023
Erne3 dedi: Hocam ayarlarda tam ekran ayarı vardı diye biliyorum bir bakın. Genişletmek için tıkla... Kükreyen Deli Adam dedi: Aynı sorunu yaşıyordum laptop ise ve eskiyse bu sorun olabiliyor. Windows 8.1'de muhtemelen tam ekranla çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... Sistemim Excalibur G770 laptop ve eski değil ImDominatingUKükreyen Deli Adam
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 4 Temmuz 2023 #6 Harici ekran kartı güncel mi? ImDominatingU dedi: Win 7, 8 ve 8.1'de Valorant çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Doğru en son desteği kaldırılmıştı pardon.
Harici ekran kartı güncel mi? ImDominatingU dedi: Win 7, 8 ve 8.1'de Valorant çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Doğru en son desteği kaldırılmıştı pardon.
Pigasor05 Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 2.837 Makaleler 1 Çözümler 86 Yer Esenyurt/İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Dizüstü: AMD Ryzen 7 7840HS-RTX4050-2x16 5600 MHz 32 GB RAM-SK Hynix 1 TB SSD 7/7 GB Masaüstü: AMD Ryzen 3 3200G-Gigabyte A320M-S2H-GeIL 2x8 3200 MHz RAM-GeIL 256 GB SSD 550/490 MB Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #7 Hocam alt gr+enter deneyin. Bazen çözümü olabiliyor.
ahmet zehir Femtopat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #8 Pigasor dedi: Hocam alt gr+enter deneyin. Bazen çözümü olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Durum hala aynı donuyor yine. Kükreyen Deli Adam dedi: Harici ekran kartı güncel mi? Doğru en son desteği kaldırılmıştı pardon. Genişletmek için tıkla... Evet güncel.
Pigasor dedi: Hocam alt gr+enter deneyin. Bazen çözümü olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Durum hala aynı donuyor yine. Kükreyen Deli Adam dedi: Harici ekran kartı güncel mi? Doğru en son desteği kaldırılmıştı pardon. Genişletmek için tıkla... Evet güncel.