Seishiroo Yoctopat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 2 18 Şubat 2024 #1 Bugün Valorant'ı indirdim fakat oyunda tam ekran yapamıyorum. Görüntü modunu tam ekran yapınca 2 ekran birbirine giriyormuş gibi oluyor. Çözümünü bulamadım. Bilen varsa yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2024
Bugün Valorant'ı indirdim fakat oyunda tam ekran yapamıyorum. Görüntü modunu tam ekran yapınca 2 ekran birbirine giriyormuş gibi oluyor. Çözümünü bulamadım. Bilen varsa yardım eder misiniz?
radaschumi Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.473 Çözümler 28 18 Şubat 2024 #2 Pencereli tam ekranda da aynı sorun oluyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS Seishiroo Yoctopat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 2 18 Şubat 2024 #3 radaschumi dedi: Pencereli tam ekranda da aynı sorun oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır fakat pencereli tam ekrandayken çözünürlük değiştirilemiyor. Özel olarak kalıyor Artı 0 Eksi
radaschumi dedi: Pencereli tam ekranda da aynı sorun oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır fakat pencereli tam ekrandayken çözünürlük değiştirilemiyor. Özel olarak kalıyor