Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.011 Çözümler 25 3 Ağustos 2021 #11 Fatih Terim dedi: Hocam lfd2 ücretli ürcetsiz yazmışım. Hocam keşke param olsa da alsam ücretli ama. Genişletmek için tıkla... Hmm başka bir oyun pek yoktur hocam ücretsiz zor yani Wolfteam veya Point Blank gibi oyunlara bakabilirsiniz ne diyebilirim?
Fatih Terim dedi: Hocam lfd2 ücretli ürcetsiz yazmışım. Hocam keşke param olsa da alsam ücretli ama. Genişletmek için tıkla... Hmm başka bir oyun pek yoktur hocam ücretsiz zor yani Wolfteam veya Point Blank gibi oyunlara bakabilirsiniz ne diyebilirim?
Fatih Terim Centipat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 422 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #12 Barbara Palvin dedi: İndirimde 4 TL oluyor o kadar parayı verebilecek kadar maddi durumunuz vardır herhalde. Genişletmek için tıkla... Bugün kart sipariş ettim Papara gelince alırım.
Barbara Palvin dedi: İndirimde 4 TL oluyor o kadar parayı verebilecek kadar maddi durumunuz vardır herhalde. Genişletmek için tıkla... Bugün kart sipariş ettim Papara gelince alırım.
Alfa_BozKurt Centipat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #13 Fatih Terim dedi: Valorant tarzı oyun istiyorum. Yani savaş, Online bir FPS oyunu istiyorum. Ücretsiz olsun. Sistemim: Eki Görüntüle 1127170 Direct X 11. Eki Görüntüle 1127171 Genişletmek için tıkla... En iyi ihtimal bilgisayarına GeForce NOW yükle eğer internetin iyiyse birçok oyun oynayabilirsin.
Fatih Terim dedi: Valorant tarzı oyun istiyorum. Yani savaş, Online bir FPS oyunu istiyorum. Ücretsiz olsun. Sistemim: Eki Görüntüle 1127170 Direct X 11. Eki Görüntüle 1127171 Genişletmek için tıkla... En iyi ihtimal bilgisayarına GeForce NOW yükle eğer internetin iyiyse birçok oyun oynayabilirsin.