Valorant tek seferlik iade kalktı mı?

YunusXkvrckX

Hectopat
Tek seferlik iade kalktı mı? Kalktıysa ne zaman kalktı? Biraz daha ısrar etsem yalvarsam iade ederler mi? Çünkü çok rahatsız ediyor, bu kadar pişman olacağımı düşünmemiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aemondir aldım skin abartılacak kadar kötü değil de 2 tane Vandal'ım olmuş olduğu için kafama takıldı nedense iade etmenin yolu yok mu yani bunu yalvardım biraz cevap bekliyorum iade etse de kurtulsam.

Kabul etmezler. Bende zifiri tırpan alıp iade etmeye çalışmıştım. Kabul etmemişlerdi.

Kabul etmezler. Bende zifiri tırpan alıp iade etmeye çalışmıştım. Kabul etmemişlerdi.

Niye kabul etmiyolarki tek seferlik iade etmek ne gibi bir sorun veya açıklık oluşturabilir. İnsanlar skin alıp pişman olabilir bir de kural koymuşlar poliganda bile denemek yasak nasıl deneyip anlıyacağım beğenip beğenmediğimi o zaman çok saçma olmuş kurallar.

Niye kabul etmiyolarki tek seferlik iade etmek ne gibi bir sorun veya açıklık oluşturabilir. İnsanlar skin alıp pişman olabilir bir de kural koymuşlar poliganda bile denemek yasak nasıl deneyip anlıyacağım beğenip beğenmediğimi o zaman çok saçma olmuş kurallar.

Çok suistimal ettiler bu yüzden kaldırdılar. Videosunu izleyebilir ya da mağazadaki incelemelere bakabilirsiniz. Başka yapacak bir şey yok maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı