N nehirsss Centipat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 58 7 Ekim 2021 #1 5-6 kere yeniden başlattım fakat hata hala aynı, çözümü nedir?
MScofield Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 7 Ekim 2021 #2 Görev yöneticisinden Valorant ile alakalı her şeyi kapatın, daha sonra yönetici olarak açmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Görev yöneticisinden Valorant ile alakalı her şeyi kapatın, daha sonra yönetici olarak açmayı deneyin.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.120 Makaleler 3 Çözümler 194 7 Ekim 2021 #3 Vanguard'ı silip tekrar yüklemeyi denedin mi? Artı 1 Eksi Çözüm
Qincell Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 843 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Ekim 2021 #4 Destek ekibine bilet attınız mı? Vanguard'ı silip yeniden kurmayı deneyin. Artı 0 Eksi
T TheAspect78 Hectopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 48 7 Ekim 2021 #5 nehirsss dedi: Eki Görüntüle 1183061 5-6 kere yeniden başlattım fakat hata hala aynı, çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Vanguard'ı silip tekrar deneyebilirsin bende işe yaramıştı. Artı 0 Eksi
nehirsss dedi: Eki Görüntüle 1183061 5-6 kere yeniden başlattım fakat hata hala aynı, çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Vanguard'ı silip tekrar deneyebilirsin bende işe yaramıştı.
Qincell Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 843 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Ekim 2021 #6 Çözüm: Valorant Yeniden Başlat Hatası Bunu deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS N nehirsss Centipat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 58 7 Ekim 2021 #7 Qincell dedi: Çözüm: Valorant Yeniden Başlat Hatası Bunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim şu an yeniden başlatacağım nehirsss dedi: Deneyeceğim şu an yeniden başlatacağım Genişletmek için tıkla... Hata devam ediyor, Vanguard'ı silip tekrar deneyeceğim. Son düzenleme: 7 Ekim 2021 Artı 0 Eksi
Qincell dedi: Çözüm: Valorant Yeniden Başlat Hatası Bunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim şu an yeniden başlatacağım nehirsss dedi: Deneyeceğim şu an yeniden başlatacağım Genişletmek için tıkla... Hata devam ediyor, Vanguard'ı silip tekrar deneyeceğim.
MScofield Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 7 Ekim 2021 #8 MScofield dedi: Görev yöneticisinden Valorant ile alakalı her şeyi kapatın, daha sonra yönetici olarak açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Bunu denediniz mi? @nehirsss Artı 0 Eksi
MScofield dedi: Görev yöneticisinden Valorant ile alakalı her şeyi kapatın, daha sonra yönetici olarak açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Bunu denediniz mi? @nehirsss
KS KS N nehirsss Centipat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 58 7 Ekim 2021 #9 MScofield dedi: Bunu denediniz mi? @nehirsss Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hemen Vanguard kaldı sadece şimdi yönetici başlatacağım Dediğinizi denedim fakat baktığımda durdurulmuştu, başlatmayı denerken hata aldım ve Vanguard crash verdi Artı 0 Eksi
MScofield dedi: Bunu denediniz mi? @nehirsss Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hemen Vanguard kaldı sadece şimdi yönetici başlatacağım Dediğinizi denedim fakat baktığımda durdurulmuştu, başlatmayı denerken hata aldım ve Vanguard crash verdi
MScofield Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 7 Ekim 2021 #10 nehirsss dedi: Eki Görüntüle 1183095 Dediğinizi denedim fakat baktığımda durdurulmuştu, başlatmayı denerken hata aldım ve Vanguard crash verdi Genişletmek için tıkla... Şimdi bilgisayarı yeniden başlatın. Artı 0 Eksi
nehirsss dedi: Eki Görüntüle 1183095 Dediğinizi denedim fakat baktığımda durdurulmuştu, başlatmayı denerken hata aldım ve Vanguard crash verdi Genişletmek için tıkla... Şimdi bilgisayarı yeniden başlatın.