N nehirsss Centipat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 58 7 Ekim 2021 #1 5-6 kere yeniden başlattım fakat hata hala aynı, çözümü nedir?
KS KS N nehirsss Centipat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 58 7 Ekim 2021 #11 MScofield dedi: Şimdi bilgisayarı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Hala aynı. nehirsss dedi: Hala aynı. Genişletmek için tıkla... Yönetici başlattım yine aynı. Vanguard'ı silip yeniden yükleyeceğim. Dosya Ekleri 1633621516866.png 272,1 KB · Görüntüleme: 43 Artı 0 Eksi
MScofield dedi: Şimdi bilgisayarı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Hala aynı. nehirsss dedi: Hala aynı. Genişletmek için tıkla... Yönetici başlattım yine aynı. Vanguard'ı silip yeniden yükleyeceğim.
MScofield Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 7 Ekim 2021 #12 nehirsss dedi: Hala aynı. Yönetici başlattım yine aynı. Eki Görüntüle 1183102 Genişletmek için tıkla... Riot Client'te durum nedir? Riot Client'i yönetici olarak başlatın, bakalım aynı hatayı mı verecek. Artı 0 Eksi
nehirsss dedi: Hala aynı. Yönetici başlattım yine aynı. Eki Görüntüle 1183102 Genişletmek için tıkla... Riot Client'te durum nedir? Riot Client'i yönetici olarak başlatın, bakalım aynı hatayı mı verecek.
KS KS N nehirsss Centipat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 58 7 Ekim 2021 #13 MScofield dedi: Riot Client'te durum nedir? Riot Client'i yönetici olarak başlatın, bakalım aynı hatayı mı verecek. Genişletmek için tıkla... Vanguard'ı sildim tekrar yüklüyorum. Artı 0 Eksi
MScofield dedi: Riot Client'te durum nedir? Riot Client'i yönetici olarak başlatın, bakalım aynı hatayı mı verecek. Genişletmek için tıkla... Vanguard'ı sildim tekrar yüklüyorum.
MScofield Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 7 Ekim 2021 #14 nehirsss dedi: Vanguard'ı sildim tekrar yüklüyorum. Genişletmek için tıkla... Onu deneyin, olmazsa dediğime bakın bir. MScofield dedi: Riot Client'te durum nedir? Riot Client'i yönetici olarak başlatın, bakalım aynı hatayı mı verecek. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
nehirsss dedi: Vanguard'ı sildim tekrar yüklüyorum. Genişletmek için tıkla... Onu deneyin, olmazsa dediğime bakın bir. MScofield dedi: Riot Client'te durum nedir? Riot Client'i yönetici olarak başlatın, bakalım aynı hatayı mı verecek. Genişletmek için tıkla...
KS KS N nehirsss Centipat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 58 7 Ekim 2021 #15 MScofield dedi: Onu deneyin, olmazsa dediğime bakın bir. Genişletmek için tıkla... Vanguard'ı silip yükledim düzeldi teşekkkürler Artı 0 Eksi
MScofield dedi: Onu deneyin, olmazsa dediğime bakın bir. Genişletmek için tıkla... Vanguard'ı silip yükledim düzeldi teşekkkürler
MScofield Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 7 Ekim 2021 #16 nehirsss dedi: Vanguard'ı silip yükledim düzeldi teşekkkürler Genişletmek için tıkla... ItsAllGoodman dedi: Vanguard'ı silip tekrar yüklemeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Bu mesajı çözüldü olarak işaretler misiniz? Artı 0 Eksi
nehirsss dedi: Vanguard'ı silip yükledim düzeldi teşekkkürler Genişletmek için tıkla... ItsAllGoodman dedi: Vanguard'ı silip tekrar yüklemeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Bu mesajı çözüldü olarak işaretler misiniz?