percyjackson Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 233 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #1 Valorant'a girerken böyle bir hata alıyorım, eskiden olmuyordu. Çözümü nedir?
Çözüm No42 19 Şubat 2025 percyjackson dedi: Valorant'a girerken böyle bir hata alıyorım, eskiden olmuyordu. Çözümü nedir? Eki Görüntüle 2427383 Genişletmek için tıkla... BIOS'tan Secure Boot aktif etmen gerek Windows 11 de oynamak için Secure Boot ve TPM açılmalı.
percyjackson dedi: Valorant'a girerken böyle bir hata alıyorım, eskiden olmuyordu. Çözümü nedir? Eki Görüntüle 2427383 Genişletmek için tıkla... BIOS'tan Secure Boot aktif etmen gerek Windows 11 de oynamak için Secure Boot ve TPM açılmalı.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 19 Şubat 2025 #2 Ne kadar eskiden? Ne zamandır girmedin? Artı 0 Eksi
KS KS percyjackson Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 233 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #3 armas dedi: Ne kadar eskiden? Ne zamandır girmedin? Genişletmek için tıkla... 3 ay önce girdim en son sildim yeni yükledim bir daha böyle bir hata aldım oyuna girebiliyorum fakat maça girerken bu hatayı veriyor tamama bastığım zamanda oyundan atıyor. Artı 0 Eksi
armas dedi: Ne kadar eskiden? Ne zamandır girmedin? Genişletmek için tıkla... 3 ay önce girdim en son sildim yeni yükledim bir daha böyle bir hata aldım oyuna girebiliyorum fakat maça girerken bu hatayı veriyor tamama bastığım zamanda oyundan atıyor.
No42 Kilopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 1.117 Çözümler 24 Daha fazla Sistem Özellikleri 32 GB 3200 MHZ RAM 8 GB RTX 3050 500 GB NVME SSD i7-11700F Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Şubat 2025 #4 percyjackson dedi: Valorant'a girerken böyle bir hata alıyorım, eskiden olmuyordu. Çözümü nedir? Eki Görüntüle 2427383 Genişletmek için tıkla... BIOS'tan Secure Boot aktif etmen gerek Windows 11 de oynamak için Secure Boot ve TPM açılmalı. Artı 0 Eksi Çözüm
percyjackson dedi: Valorant'a girerken böyle bir hata alıyorım, eskiden olmuyordu. Çözümü nedir? Eki Görüntüle 2427383 Genişletmek için tıkla... BIOS'tan Secure Boot aktif etmen gerek Windows 11 de oynamak için Secure Boot ve TPM açılmalı.
MaveNN Kilopat Cep Doktoru Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 2.248 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1 256 GB Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 2 Asus X550JX Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı. 19 Şubat 2025 #5 Secure Boot açık olduğu halde bu hatayı alıyorsan Secure Boot açınca çıkan key management kısmında restore factory key yapın. Sorun çözülmez ise BIOS'u sıfırlamayı deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Secure Boot açık olduğu halde bu hatayı alıyorsan Secure Boot açınca çıkan key management kısmında restore factory key yapın. Sorun çözülmez ise BIOS'u sıfırlamayı deneyebilirsin.
330766 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.460 Çözümler 9 19 Şubat 2025 #6 Windows 11'de Valorant'a girerken Secure Boot ve TPM istiyor. Sizin BIOS Secure Boot'u destekliyorsa BIOS üzerinden Secure Boot'u açın. Artı 0 Eksi
Windows 11'de Valorant'a girerken Secure Boot ve TPM istiyor. Sizin BIOS Secure Boot'u destekliyorsa BIOS üzerinden Secure Boot'u açın.
KS KS percyjackson Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 233 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #7 MaveNN dedi: Secure Boot açık olduğu halde bu hatayı alıyorsan Secure Boot açınca çıkan key management kısmında restore factory key yapın. Sorun çözülmez ise BIOS'u sıfırlamayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Lenovo laptoptayım BIOS bu mu adım adım nasıl yapacağımı anlatabilir misiniz çok anlamıyorum. No42 dedi: BIOS'tan Secure Boot aktif etmen gerek Windows 11 de oynamak için Secure Boot ve TPM açılmalı. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri b2a3b507-ec34-4e64-8343-f1a3a93d8009.jpeg 103,6 KB · Görüntüleme: 267 Artı 0 Eksi
MaveNN dedi: Secure Boot açık olduğu halde bu hatayı alıyorsan Secure Boot açınca çıkan key management kısmında restore factory key yapın. Sorun çözülmez ise BIOS'u sıfırlamayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Lenovo laptoptayım BIOS bu mu adım adım nasıl yapacağımı anlatabilir misiniz çok anlamıyorum. No42 dedi: BIOS'tan Secure Boot aktif etmen gerek Windows 11 de oynamak için Secure Boot ve TPM açılmalı. Genişletmek için tıkla...
No42 Kilopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 1.117 Çözümler 24 Daha fazla Sistem Özellikleri 32 GB 3200 MHZ RAM 8 GB RTX 3050 500 GB NVME SSD i7-11700F Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Şubat 2025 #8 percyjackson dedi: Lenovo laptoptayım BIOS bu mu adım adım nasıl yapacağımı anlatabilir misiniz çok anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bak fotodan en alttan 2.sırada Secure Boot disable yazıyor onu enable yap sonra F10 bas ya da menüden kayıt et bilgisayarı yeniden başlat düzelir. Artı 0 Eksi
percyjackson dedi: Lenovo laptoptayım BIOS bu mu adım adım nasıl yapacağımı anlatabilir misiniz çok anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bak fotodan en alttan 2.sırada Secure Boot disable yazıyor onu enable yap sonra F10 bas ya da menüden kayıt et bilgisayarı yeniden başlat düzelir.
330766 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.460 Çözümler 9 19 Şubat 2025 #9 percyjackson dedi: Lenovo laptoptayım BIOS bu mu adım adım nasıl yapacağımı anlatabilir misiniz çok anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... percyjackson dedi: Lenovo laptoptayım BIOS bu mu adım adım nasıl yapacağımı anlatabilir misiniz çok anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Security kısmına gidin ardından Secure Boot seçeneğini enabled yapın. Kaydetmek ve çıkmak için F10'a basmanız yeterli. Artı 0 Eksi
percyjackson dedi: Lenovo laptoptayım BIOS bu mu adım adım nasıl yapacağımı anlatabilir misiniz çok anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... percyjackson dedi: Lenovo laptoptayım BIOS bu mu adım adım nasıl yapacağımı anlatabilir misiniz çok anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Security kısmına gidin ardından Secure Boot seçeneğini enabled yapın. Kaydetmek ve çıkmak için F10'a basmanız yeterli.
MaveNN Kilopat Cep Doktoru Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 2.248 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1 256 GB Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 2 Asus X550JX Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı. 19 Şubat 2025 #10 Security kısmından Secure Boot'u açın. Artı 0 Eksi