Valorant “The version of Vanguard requires UEFI secure boot to be enabled in order to play” hatası

BIOS'a gir CSM ayarını bul genelde Advanced veya boot sekmesinde oluyor veya her neredeyse o ayarın açık mı yoksa kapalı mı olduğunu söyle, eğer ayarı bulamadıysan telefonun ile BIOS'un fotoğrafını at. Ayrıca mevcut sistemini ve Windows sürümünü yaz.
biosta csm i bulamadım hocam windosw 11

BIOS'a gir CSM ayarını bul genelde Advanced veya boot sekmesinde oluyor veya her neredeyse o ayarın açık mı yoksa kapalı mı olduğunu söyle, eğer ayarı bulamadıysan telefonun ile BIOS'un fotoğrafını at. Ayrıca mevcut sistemini ve Windows sürümünü yaz.
Ben daha önce yine yaşadım bu sorunu secure boot u enable yapıp sorun çözülmüştü. Ama şuan enable yaptığımda bu hatayı alıyorum

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    165,6 KB · Görüntüleme: 51
  • 3BF1160D-424E-49B2-A98B-CAEA3644E0CB.jpeg
    3BF1160D-424E-49B2-A98B-CAEA3644E0CB.jpeg
    165,3 KB · Görüntüleme: 48
  • 14944895-CC25-42EB-992F-6415D5E2CA09.jpeg
    14944895-CC25-42EB-992F-6415D5E2CA09.jpeg
    166,1 KB · Görüntüleme: 53

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    315,6 KB · Görüntüleme: 44
  • image.jpg
    image.jpg
    247,1 KB · Görüntüleme: 37
@FutureLight su şekilde

Enabled yapınca yukarıda attığım hatayı veriyor

İlginç duruyor, normalde üreticinin BIOS yapılandırmanıza müdahale etmemesi gerekiyor. Bu kısım benim bilgimi aşıyor maalesef. CSM ayarı BIOS'ta yoksa çıkın. Bunu Lenovo'ya sormak gerekebilir. Son olarak laptop modelinizi yazarsanız son bir araştırma yapabilirim eğer bir şey çıkarsa.

İlginç duruyor, normalde üreticinin BIOS yapılandırmanıza müdahale etmemesi gerekiyor. Bu kısım benim bilgimi aşıyor maalesef. CSM ayarı BIOS'ta yoksa çıkın. Bunu Lenovo'ya sormak gerekebilir. Son olarak laptop modelinizi yazarsanız son bir araştırma yapabilirim eğer bir şey çıkarsa.
Valorantı tüm dosyaları dahil silip yüklesem işe yarar mı sizce

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    151,7 KB · Görüntüleme: 45

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı