batmanferat
Decapat
Daha fazla
Valorant'ı her başlattığımda "VAN9005","This build of Vanguard is out of compliance with current system settings. See the Vanguard notification center in the tray for more details" hatası alıyorum. Çözümünü denedim ancak işe yaramadı eğer ki buradan bilenler varsa ve yardım ederse çok iyi olur.
Çözüm hakkında yardımcı olur mu bilmiyorum ama bilgi vermek gerekirse, Oyun çalıştırdığımda intro kısmı gözüküyor ve intro kısmından belirli süre sonra bu hatayı alıyorum. Daha sonra hataya hiç bir şekilde etkileşim yapmadığım sürece menü müziğini duyabiliyorum. Tamam veya İptal tuşlarına basmama rağmen hiç bir olay olmuyor ve Riot kapanma gibi bir durum da olmuyor. (Sadece oyun kapanıyor)
Sistem (Laptop),
Microsoft Windows 10 Pro,
İ5-5200U CPU @ 2.20GHz, 2197 Mhz, 2 Çekirdek, 3 Mantıksal İşlemci,
NVIDIA GeForce 840M,
8,00 GB (Ram)
Eğer ki bilgi yetersizse,
Sistem Modeli X555LNB
ASUS
Bilgisayarı daha detaylı inceleyebilirsiniz...
Çözüm hakkında yardımcı olur mu bilmiyorum ama bilgi vermek gerekirse, Oyun çalıştırdığımda intro kısmı gözüküyor ve intro kısmından belirli süre sonra bu hatayı alıyorum. Daha sonra hataya hiç bir şekilde etkileşim yapmadığım sürece menü müziğini duyabiliyorum. Tamam veya İptal tuşlarına basmama rağmen hiç bir olay olmuyor ve Riot kapanma gibi bir durum da olmuyor. (Sadece oyun kapanıyor)
Sistem (Laptop),
Microsoft Windows 10 Pro,
İ5-5200U CPU @ 2.20GHz, 2197 Mhz, 2 Çekirdek, 3 Mantıksal İşlemci,
NVIDIA GeForce 840M,
8,00 GB (Ram)
Eğer ki bilgi yetersizse,
Sistem Modeli X555LNB
ASUS
Bilgisayarı daha detaylı inceleyebilirsiniz...