Valorant ticketa cevap vermiyor

Chavos

Hectopat
Daha fazla  
Bu ekran da bilgileri yazıyorum sonra başarı ile kurtarıldı,(xxxxxxx@gmail.com) adresine bir şifre yenileme linki gönderdik diyor fakat Gmail'ime gelen bir link yok Gmail doğru.

Ticket at demeyin, uğraştım nedeni bende kalsın.

Neden böyle oluyor bilen var mı?

Dosya Ekleri

• 1628523390569.png
    1628523390569.png
    173,4 KB · Görüntüleme: 163
Son düzenleyen: Moderatör:
Ticket at demeyin, uğraştım nedeni bende kalsın.
Burada Riot Games çalışanı olduğunu düşünmüyorum ya da senin için Riot Games'e sızıp e-posta adresinin doğru olup olmadığını kontrol edecek birini. En iyi ihtimal Gmail'e gelen E-postanın Spam'a düşmesi, onu kontrol edebilirsin. Öbür türlü zaten Riot Games'e ticket atmak zorundasın.

Burada Riot Games çalışanı olduğunu düşünmüyorum ya da senin için Riot Games'e sızıp e-posta adresinin doğru olup olmadığını kontrol edecek birini. En iyi ihtimal Gmail'e gelen E-postanın Spam'a düşmesi, onu kontrol edebilirsin. Öbür türlü zaten Riot Games'e ticket atmak zorundasın.

Hayır koskoca Riot Games o Gmail'e gönderildi diyor fakat göndermiyor.
Hesabınız çalındı mı? Eğer hesabınız çalındıysa çalan kişi epostayı değiştirmiş olabilir.
Dostum anladığım kadarıyla mesaj kasıyorsun,seni kırmak istemiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı