U ucerrojda Centipat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Ekim 2023 #1 Bilgisayarı yeni aldım, henüz bir mouse almadım. Touchpad ile Valorant oynamaya çalışıyorum fakat arkama vs. dönemiyorum nasıl yapabilirim?
Bilgisayarı yeni aldım, henüz bir mouse almadım. Touchpad ile Valorant oynamaya çalışıyorum fakat arkama vs. dönemiyorum nasıl yapabilirim?
darkinbox Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.144 Çözümler 17 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri w3schools.com Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 10 Ekim 2023 #2 ucerrojda dedi: Bilgisayarı yeni aldım, henüz bir mouse almadım. Touchpad ile Valorant oynamaya çalışıyorum fakat arkama vs. dönemiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hassasiyetini ayarla dostum.
ucerrojda dedi: Bilgisayarı yeni aldım, henüz bir mouse almadım. Touchpad ile Valorant oynamaya çalışıyorum fakat arkama vs. dönemiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hassasiyetini ayarla dostum.
7 713666 Centipat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 540 10 Ekim 2023 #3 ucerrojda dedi: Bilgisayarı yeni aldım, henüz bir mouse almadım. Touchpad ile Valorant oynamaya çalışıyorum fakat arkama vs. dönemiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Zamanında touchpad ile cod serisini bitirdim zor değil valorant zaten aşırı aim isteyen bir oyun olduğunu düşünmüyorum arkaniza donmeniz icin yüksek sens kullanmak lâzım parmagini oval çizerek kaydiracaksin.
ucerrojda dedi: Bilgisayarı yeni aldım, henüz bir mouse almadım. Touchpad ile Valorant oynamaya çalışıyorum fakat arkama vs. dönemiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Zamanında touchpad ile cod serisini bitirdim zor değil valorant zaten aşırı aim isteyen bir oyun olduğunu düşünmüyorum arkaniza donmeniz icin yüksek sens kullanmak lâzım parmagini oval çizerek kaydiracaksin.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #4 ucerrojda dedi: Bilgisayarı yeni aldım, henüz bir mouse almadım. Touchpad ile Valorant oynamaya çalışıyorum fakat arkama vs. dönemiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Mevlana gibi döndürebilecek haliniz yok. Touchpad oyun için değil. Anca yüksek sens.
ucerrojda dedi: Bilgisayarı yeni aldım, henüz bir mouse almadım. Touchpad ile Valorant oynamaya çalışıyorum fakat arkama vs. dönemiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Mevlana gibi döndürebilecek haliniz yok. Touchpad oyun için değil. Anca yüksek sens.
giga_adam Centipat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 369 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #5 Oynamayıverin 2 gün ki zaten kanser olursunuz doğru dürüst dönemez hareket edemezsiniz.
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.033 Çözümler 85 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Ekim 2023 #6 Touchpad hassasiyetini artırabilirsiniz. Başlat > Ayarlar > Cihazlar > Fare > İmleç hızı Başlat > Ayarlar > Cihazlar > Dokunmatik yüzey > Dokunmatik yüzey hassaiyeti Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Touchpad hassasiyetini artırabilirsiniz. Başlat > Ayarlar > Cihazlar > Fare > İmleç hızı Başlat > Ayarlar > Cihazlar > Dokunmatik yüzey > Dokunmatik yüzey hassaiyeti Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et