Dascartel Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2021 #1 2 hafta önce Windows 11'e geçtim. Bugün Valorant'ta girerken TPM 2.0 hatası aldım. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ekim 2021
Çözüm M M Memo35x 18 Ekim 2021 Selam, aşağıdaki konu işine yarayabilir bir bak istersen. Çözüldü: Valorant TPM 2.0 hatası Windows 11'i TPM 2.0 bypass ederek kurmuştum. Valorant'a girerken TPM 2.0 desteği istiyor nasıl çözebilirim? www.technopat.net
Selam, aşağıdaki konu işine yarayabilir bir bak istersen. Çözüldü: Valorant TPM 2.0 hatası Windows 11'i TPM 2.0 bypass ederek kurmuştum. Valorant'a girerken TPM 2.0 desteği istiyor nasıl çözebilirim? www.technopat.net
KS KS Dascartel Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2021 #11 sad7k dedi: TPM 2.0 ve Secure Boot ayarını BIOS'tan etkinleştirin, sorun çözülecektir Genişletmek için tıkla... secure boot ayarını yapamamdım. Artı 0 Eksi
sad7k dedi: TPM 2.0 ve Secure Boot ayarını BIOS'tan etkinleştirin, sorun çözülecektir Genişletmek için tıkla... secure boot ayarını yapamamdım.
S Sen sor knk Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 264 Çözümler 1 18 Ekim 2021 #12 Konuyla alaklı değil ama bir şey sorucam ben de windows 11 ie geçtim ama bende secure boot a sahip olmama rağmen ben valorant oynayabiliyorum. Artı 0 Eksi
Konuyla alaklı değil ama bir şey sorucam ben de windows 11 ie geçtim ama bende secure boot a sahip olmama rağmen ben valorant oynayabiliyorum.
KS KS Dascartel Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2021 #13 mutlu pide dedi: Secure boot açın. Genişletmek için tıkla... nasıl açıldığını bilmiyorum Artı 0 Eksi
sad7k Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 741 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Ankara, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2021 #14 Dascartel dedi: Secure Boot ayarını yapamamdım. Genişletmek için tıkla... Etkinleştirmeyi deneyin sorun muhtemelen çözülecektir. BIOS'a girmişken TPM 2.0 ayarına tekrardan kontrol edebilirsiniz. Dascartel dedi: nasıl açıldığını bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Anakartınız nedir? Artı 0 Eksi
Dascartel dedi: Secure Boot ayarını yapamamdım. Genişletmek için tıkla... Etkinleştirmeyi deneyin sorun muhtemelen çözülecektir. BIOS'a girmişken TPM 2.0 ayarına tekrardan kontrol edebilirsiniz. Dascartel dedi: nasıl açıldığını bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Anakartınız nedir?
KS KS Dascartel Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2021 #15 sad7k dedi: Etkinleştirmeyi deneyin sorun muhtemelen çözülecektir. BIOS'a girmişken TPM 2.0 ayarına tekrardan kontrol edebilirsiniz. Anakartınız nedir? Genişletmek için tıkla... asus tuf b450-pro gaming Artı 0 Eksi
sad7k dedi: Etkinleştirmeyi deneyin sorun muhtemelen çözülecektir. BIOS'a girmişken TPM 2.0 ayarına tekrardan kontrol edebilirsiniz. Anakartınız nedir? Genişletmek için tıkla... asus tuf b450-pro gaming
sad7k Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 741 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Ankara, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2021 #16 Dascartel dedi: ASUS TUF B450-PRO Gaming. Genişletmek için tıkla... Bu yolu deneyin bulabildiğim kaynak bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Dascartel dedi: ASUS TUF B450-PRO Gaming. Genişletmek için tıkla... Bu yolu deneyin bulabildiğim kaynak bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M Memo35x Centipat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 107 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2021 #17 Selam, aşağıdaki konu işine yarayabilir bir bak istersen. Çözüldü: Valorant TPM 2.0 hatası Windows 11'i TPM 2.0 bypass ederek kurmuştum. Valorant'a girerken TPM 2.0 desteği istiyor nasıl çözebilirim? www.technopat.net Artı 0 Eksi Çözüm
Selam, aşağıdaki konu işine yarayabilir bir bak istersen. Çözüldü: Valorant TPM 2.0 hatası Windows 11'i TPM 2.0 bypass ederek kurmuştum. Valorant'a girerken TPM 2.0 desteği istiyor nasıl çözebilirim? www.technopat.net
KS KS Dascartel Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2021 #18 sad7k dedi: Bu yolu deneyin bulabildiğim kaynak bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu ekranda kaldım Dosya Ekleri 20211018_205200.jpg 145,7 KB · Görüntüleme: 105 Artı 0 Eksi
sad7k dedi: Bu yolu deneyin bulabildiğim kaynak bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu ekranda kaldım
PowBerto Centipat Katılım 3 Haziran 2024 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #19 Denizhan C dedi: TPM 2.0'ı açmanız gerekiyor eğer desteğiniz yoksa Windows 10'a geçmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... kral windows 10 a geçmeden olmuyomu bilgisayarım monster Artı 0 Eksi
Denizhan C dedi: TPM 2.0'ı açmanız gerekiyor eğer desteğiniz yoksa Windows 10'a geçmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... kral windows 10 a geçmeden olmuyomu bilgisayarım monster