Valorant TPM 2.0 hatası nasıl çözülür?

emirhancgty

Hectopat
Daha fazla  
Biri yardımcı olabilir mi? Ben daha bugün Windows 11’e geçtim fakat Valorant’ta TPM 2.0 hatası alıyorum. Denildiği gibi BIOS’a bakıyorum, açabileceğim bir ayar bulamıyorum. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biri yardımcı olabilir mi? Ben daha bugün Windows 11'e geçtim fakat Valorant'ta TPM 2.0 hatası alıyorum. Denildiği gibi BIOS'a bakıyorum, açabileceğim bir ayar bulamıyorum. Ne yapmalıyım?

Anakart modelin nedir?

Anakartın TPM 2.0 desteklemiyor olabilir. Eğer desteklemiyorsa Windows 10'a geçmekten başka çaren yok maalesef. Ya da anakartına uygun bir TPM 2.0 modülü alman gerekiyor.

Anakart modelin nedir?

Kusura bakmayın uzun uğraşlar sonu TPM 2.0 halledemedim bende Windows 10'a geri geçtim ama anakart modelini de gene de belirtyim Casper Nirvana desktop yazmakta bilgisayarda.

Anakartın TPM 2.0 desteklemiyor olabilir. Eğer desteklemiyorsa Windows 10'a geçmekten başka çaren yok maalesef. Ya da anakartına uygun bir TPM 2.0 modülü alman gerekiyor.

Almaya gerek yok bence Windows 10 mantıklı aslında Windows 11 geçme sebebim Windows 10 desteğinin bitecek olması.

1. anakart modelinizi belirtin.
2. sisteminizde TPM desteği gerçekten yoksa geçici çözüm olarak Windows 10'a geçin ya da Valorant oynamayın.

Casper Nirvana desktop yazıyor yeterli bir bilgi değil sanırım.

Kusura bakmayın uzun uğraşlar sonu TPM 2.0 halledemedim bende Windows 10'a geri geçtim ama anakart modelini de gene de belirtyim Casper Nirvana desktop yazmakta bilgisayarda.

Hocam yeterli bir bilgi değil fakat muhtemelen desteklemiyordur. İyi yapmışsınız 10'a dönerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı