Biri yardımcı olabilir mi? Ben daha bugün Windows 11’e geçtim fakat Valorant’ta TPM 2.0 hatası alıyorum. Denildiği gibi BIOS’a bakıyorum, açabileceğim bir ayar bulamıyorum. Ne yapmalıyım?
Biri yardımcı olabilir mi? Ben daha bugün Windows 11'e geçtim fakat Valorant'ta TPM 2.0 hatası alıyorum. Denildiği gibi BIOS'a bakıyorum, açabileceğim bir ayar bulamıyorum. Ne yapmalıyım?
Anakartın TPM 2.0 desteklemiyor olabilir. Eğer desteklemiyorsa Windows 10'a geçmekten başka çaren yok maalesef. Ya da anakartına uygun bir TPM 2.0 modülü alman gerekiyor.
Kusura bakmayın uzun uğraşlar sonu TPM 2.0 halledemedim bende Windows 10'a geri geçtim ama anakart modelini de gene de belirtyim Casper Nirvana desktop yazmakta bilgisayarda.
Anakartın TPM 2.0 desteklemiyor olabilir. Eğer desteklemiyorsa Windows 10'a geçmekten başka çaren yok maalesef. Ya da anakartına uygun bir TPM 2.0 modülü alman gerekiyor.
Kusura bakmayın uzun uğraşlar sonu TPM 2.0 halledemedim bende Windows 10'a geri geçtim ama anakart modelini de gene de belirtyim Casper Nirvana desktop yazmakta bilgisayarda.