Kozlowski27 Picopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2025 #1 Normalde Valorant'a girerken bu hatayı alıyordum ama Riot Client'i kapatıp tekrar girince açılıyordu. Şimdi ise hiç açılmıyor ve TPM 2.0 hatası alıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Eylül 2025
Normalde Valorant'a girerken bu hatayı alıyordum ama Riot Client'i kapatıp tekrar girince açılıyordu. Şimdi ise hiç açılmıyor ve TPM 2.0 hatası alıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
FehmiDogru.js Megapat Çözüme Giden Yol Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 9.411 Makaleler 1 Çözümler 336 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V) Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16 Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W Kasa: Zoko Chiko ARGB SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4 HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5" HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5" İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Eylül 2025 #2 Anakart modelin nedir?
Kozlowski27 Picopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2025 #3 FehmiDogru.js dedi: Anakart modelin nedir? Genişletmek için tıkla... Victus by HP-Laptop 16-e0xxx
ZeroNSS Picopat Katılım 5 Mayıs 2025 Mesajlar 240 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2025 #4 Technopat videosundan bakabilirsiniz. Çözüm: Valorant Secure Boot Hatası
T TheBalta Femtopat Katılım 15 Temmuz 2025 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2025 #5 biosdan tpm yi ya açman ya da kapatman lazım hp laptopumu aldığımda aynı durumla karşılaştım bununla ilgili videolar youtubede var
biosdan tpm yi ya açman ya da kapatman lazım hp laptopumu aldığımda aynı durumla karşılaştım bununla ilgili videolar youtubede var
Kozlowski27 Picopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2025 #6 ZeroNSS dedi: Technopat videosundan bakabilirsiniz. Çözüm: Valorant Secure Boot Hatası Genişletmek için tıkla... Secure Boot aktif zaten. İlk oyuna girerken bakmıştım bu videoya. TheBalta dedi: biosdan tpm yi ya açman ya da kapatman lazım hp laptopumu aldığımda aynı durumla karşılaştım bununla ilgili videolar youtubede var Genişletmek için tıkla... Yurttayım da kendi mobil verime bağlı. BIOS Ekranındayken internet falan giderse sorun olmaz değil mi?
ZeroNSS dedi: Technopat videosundan bakabilirsiniz. Çözüm: Valorant Secure Boot Hatası Genişletmek için tıkla... Secure Boot aktif zaten. İlk oyuna girerken bakmıştım bu videoya. TheBalta dedi: biosdan tpm yi ya açman ya da kapatman lazım hp laptopumu aldığımda aynı durumla karşılaştım bununla ilgili videolar youtubede var Genişletmek için tıkla... Yurttayım da kendi mobil verime bağlı. BIOS Ekranındayken internet falan giderse sorun olmaz değil mi?
T TheBalta Femtopat Katılım 15 Temmuz 2025 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2025 #7 Kozlowski27 dedi: Secure Boot aktif zaten. İlk oyuna girerken bakmıştım bu videoya. Yurttayım da kendi mobil verime bağlı. BIOS Ekranındayken internet falan giderse sorun olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... o kadar hiç bilmiyorum dostum
Kozlowski27 dedi: Secure Boot aktif zaten. İlk oyuna girerken bakmıştım bu videoya. Yurttayım da kendi mobil verime bağlı. BIOS Ekranındayken internet falan giderse sorun olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... o kadar hiç bilmiyorum dostum
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.602 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2025 #8 Kozlowski27 dedi: Yurttayım da kendi mobil verime bağlı. BIOS ekranındayken internet falan giderse sorun olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... BIOS'un internetle herhangi bir alakası yok, sorun olmaz.
Kozlowski27 dedi: Yurttayım da kendi mobil verime bağlı. BIOS ekranındayken internet falan giderse sorun olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... BIOS'un internetle herhangi bir alakası yok, sorun olmaz.