A AmortiKazım11 Picopat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #1 BIOS'ta TPM 2.0 açık olmasına rağmen tpm.msc yaptığımda kapalı gözüküyor. Sorun ne anlamadım yardımcı olabilir misiniz? Dosya Ekleri IMG_20240808_220132.jpg 160 KB · Görüntüleme: 50 IMG_20240808_215934.jpg 381,4 KB · Görüntüleme: 36 IMG_20240808_215341.jpg 223,2 KB · Görüntüleme: 39
BIOS'ta TPM 2.0 açık olmasına rağmen tpm.msc yaptığımda kapalı gözüküyor. Sorun ne anlamadım yardımcı olabilir misiniz?
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.404 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #2 AmortiKazım11 dedi: BIOS'ta TPM 2.0 açık olmasına rağmen tpm.msc yaptığımda kapalı gözüküyor. Sorun ne anlamadım yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et AmortiKazım11 dedi: BIOS'ta TPM 2.0 açık olmasına rağmen tpm.msc yaptığımda kapalı gözüküyor. Sorun ne anlamadım yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... CSM ayarını UEFI yapmanız lazım açılması için. Attığım videoya göz atabilirsiniz. Artı 0 Eksi
AmortiKazım11 dedi: BIOS'ta TPM 2.0 açık olmasına rağmen tpm.msc yaptığımda kapalı gözüküyor. Sorun ne anlamadım yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et AmortiKazım11 dedi: BIOS'ta TPM 2.0 açık olmasına rağmen tpm.msc yaptığımda kapalı gözüküyor. Sorun ne anlamadım yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... CSM ayarını UEFI yapmanız lazım açılması için. Attığım videoya göz atabilirsiniz.
hesenoff44 Picopat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #3 CSM açıksa onu UEFI ayarlamanız gerekiyor açılması için veya TPM 2.0'dan altındadırsa örneğin TPM 1.2 olursa açılmayacaktır CSM'ler eski yani Windows 95, 98, 2000, XP, Vista, 7 işletim sistemler içindir. Artı 0 Eksi
CSM açıksa onu UEFI ayarlamanız gerekiyor açılması için veya TPM 2.0'dan altındadırsa örneğin TPM 1.2 olursa açılmayacaktır CSM'ler eski yani Windows 95, 98, 2000, XP, Vista, 7 işletim sistemler içindir.
KS KS A AmortiKazım11 Picopat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #4 GeForce GTX 1060 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et CSM ayarını UEFI yapmanız lazım açılması için. Attığım videoya göz atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... GeForce GTX 1060 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et CSM ayarını UEFI yapmanız lazım açılması için. Attığım videoya göz atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam hem ayar uefi de hemde güvenli ön yükleme açık Dosya Ekleri IMG_20240808_222610.jpg 329 KB · Görüntüleme: 26 Artı 0 Eksi
GeForce GTX 1060 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et CSM ayarını UEFI yapmanız lazım açılması için. Attığım videoya göz atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... GeForce GTX 1060 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et CSM ayarını UEFI yapmanız lazım açılması için. Attığım videoya göz atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam hem ayar uefi de hemde güvenli ön yükleme açık