PowBerto Centipat Katılım 3 Haziran 2024 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #1 RAM 32gb Ekran kartı rtx3050 Yani böyle bir hata geliyor. Eskiden girebiliyordum artık giremiyorum. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-11-25 001009.png 13,4 KB · Görüntüleme: 51
Hlina Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.853 Çözümler 95 25 Kasım 2024 #2 TPM 2.0 açık mı? Artı 0 Eksi
BenSemih3 Centipat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 50 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #3 UEFI ayarlarından TPM 2.0'ı açtınız mı? Artı 0 Eksi
KS KS PowBerto Centipat Katılım 3 Haziran 2024 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #4 Hlina dedi: TPM 2.0 açık mı? Genişletmek için tıkla... nasıl açıcam Artı 0 Eksi
Hlina Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.853 Çözümler 95 25 Kasım 2024 #5 PowBerto dedi: nasıl açıcam Genişletmek için tıkla... BIOS üzerinden. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
PowBerto dedi: nasıl açıcam Genişletmek için tıkla... BIOS üzerinden. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
8 861990 Attopat Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 70 Çözümler 2 25 Kasım 2024 #6 BIOS üzerinden TPM 2.0 açın. Artı 0 Eksi
KS KS PowBerto Centipat Katılım 3 Haziran 2024 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #7 Hlina dedi: BIOS üzerinden. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım Monster, Monster'de nasıl yapacağım? Artı 0 Eksi
Hlina dedi: BIOS üzerinden. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım Monster, Monster'de nasıl yapacağım?
Kakooo Centipat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 503 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #8 PowBerto dedi: Bilgisayarım Monster Monster'de nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... F2 F8 F12 bu tuşlar BIOS ekranını açar, BIOS'a buradan erişim sağlayın. Sonrasında Advanced'dan TPM 2.0 özelliğini aktif edin. Artı 0 Eksi
PowBerto dedi: Bilgisayarım Monster Monster'de nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... F2 F8 F12 bu tuşlar BIOS ekranını açar, BIOS'a buradan erişim sağlayın. Sonrasında Advanced'dan TPM 2.0 özelliğini aktif edin.
KS KS PowBerto Centipat Katılım 3 Haziran 2024 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #9 Kakooo dedi: F2 F8 F12 bu tuşlar BIOS ekranını açar, BIOS'a buradan erişim sağlayın. Sonrasında Advanced'dan TPM 2.0 özelliğini aktif edin. Genişletmek için tıkla... kral açıyorum sonra valoya girmeye çalışıyorum yine hata veriyor Artı 0 Eksi
Kakooo dedi: F2 F8 F12 bu tuşlar BIOS ekranını açar, BIOS'a buradan erişim sağlayın. Sonrasında Advanced'dan TPM 2.0 özelliğini aktif edin. Genişletmek için tıkla... kral açıyorum sonra valoya girmeye çalışıyorum yine hata veriyor