no.name.nb Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 215 29 Ekim 2021 #1 Merhaba Windows 11 kurdum bugün ama Valorant da bu hatayı alıyorum BIOS'dan Secure Boot'u aktif edince düzeleeğini biliyorum ama BIOS'um videodakilerden farklı ve Secure Boot seçeneği yok. BIOS'um bu şekilde bir video su var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dosya Ekleri hata.png 17,8 KB · Görüntüleme: 57
Merhaba Windows 11 kurdum bugün ama Valorant da bu hatayı alıyorum BIOS'dan Secure Boot'u aktif edince düzeleeğini biliyorum ama BIOS'um videodakilerden farklı ve Secure Boot seçeneği yok. BIOS'um bu şekilde bir video su var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.626 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #2 1:59'daki 2 ayarın birinde olması lazım. Artı 0 Eksi