Valorant TPM 2.0 Hatası

İşletim sistemi
Windows 11

Muzaffer1431

Femtopat
Daha fazla  
RAM
NEOFORZA NMUD532F83-4800JA10 32GB (Tek Parça) 4800Mhz DDR5
Ekran kartı
NVIDIA GeForge RTX 3070
Anakart
MSI MAG X570S TORPEDO MAX X570 DDR4 AMD
İşlemci
AMD Ryzen 9 5950X 16-Core Processor
Buradaki çoğu konuları gezdim, yapmadıklarımıda yaptım videolardakileride yaptım. BIOS ayarlarınıda dediklerini gibi Secure Boot'u falan enabled yaptım fakat hala aynı şekilde Valorant'ı açamıyorum. Aynı hatayı alıyorum. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran bilgileri.png
    24,2 KB · Görüntüleme: 87
  • TPM.png
    27,1 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleyen: Moderatör:

Bende bunu yaşadım ama cihazım Windows 11 gereksinimlerini karşıladığı için muhtemelen Secure Boot açınca sorunum çözüldü. Sizin sisteminizde uyumluya benziyor aslında...

Son düzenleme:
Windows 11 desteklemeyen cihaza kurmuşsunuz anlaşılan Windows 10'a geçmek dışında pek seçenek yok gibi.
Hocam şaka mı yapıyorsunuz? Arkadaşın sistemi gayet yeterli W11 için. BIOS'tan fTPM ayarını açtıktan sonra secure boot ayarını açmanız gerek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunları uygulayın

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

İşletim sistemin ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…