iDisguised Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #1 Oyuna girmeye çalıştığımda böyle bir hata alıyorum çözümü nedir acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2024
Brave_TR Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 415 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
iDisguised Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #3 Brave_TR dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sorun şu ki Windows 11 kullanmıyorum Windows 10 Lite versiyonunu kullanıyoum.
Brave_TR dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sorun şu ki Windows 11 kullanmıyorum Windows 10 Lite versiyonunu kullanıyoum.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.681 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #4 iDisguised dedi: Sorun şu ki Windows 11 kullanmıyorum Windows 10 Lite versiyonunu kullanıyoum. Genişletmek için tıkla... Eskiden çalışıyor muydu? O lite sürüm eski sürüm sanırım kabul etmiyor. Tpm var mı açıp kapatmayı denediniz mi?
iDisguised dedi: Sorun şu ki Windows 11 kullanmıyorum Windows 10 Lite versiyonunu kullanıyoum. Genişletmek için tıkla... Eskiden çalışıyor muydu? O lite sürüm eski sürüm sanırım kabul etmiyor. Tpm var mı açıp kapatmayı denediniz mi?
iDisguised Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #5 Dorzi dedi: Eskiden çalışıyor muydu? O Lite sürüm eski sürüm sanırım kabul etmiyor. TPM var mı açıp kapatmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Daha dün açıyordu oyunu TPM yok sanırım.
Dorzi dedi: Eskiden çalışıyor muydu? O Lite sürüm eski sürüm sanırım kabul etmiyor. TPM var mı açıp kapatmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Daha dün açıyordu oyunu TPM yok sanırım.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.681 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #6 iDisguised dedi: Daha dün açıyordu oyunu TPM yok sanırım. Eki Görüntüle 2240772 Genişletmek için tıkla... Bios'tan bakmanız lazım orada bile yazıyor. Secureboot da açıp kapatmayı deneyin.
iDisguised dedi: Daha dün açıyordu oyunu TPM yok sanırım. Eki Görüntüle 2240772 Genişletmek için tıkla... Bios'tan bakmanız lazım orada bile yazıyor. Secureboot da açıp kapatmayı deneyin.
iDisguised Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #7 Dorzi dedi: BIOS'tan bakmanız lazım orada bile yazıyor. Secure Boot da açıp kapatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... BIOS'ta bulamadım da benim işlemci 4. nesil o yüzden olabilir mi?
Dorzi dedi: BIOS'tan bakmanız lazım orada bile yazıyor. Secure Boot da açıp kapatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... BIOS'ta bulamadım da benim işlemci 4. nesil o yüzden olabilir mi?
Brave_TR Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 415 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #8 iDisguised dedi: BIOS'ta bulamadım da benim işlemci 4. nesil o yüzden olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Çalıştır kısmına şunu yazın: tpm.msc TPM sürümü 2.0 altı ise oynayamazsınız.
iDisguised dedi: BIOS'ta bulamadım da benim işlemci 4. nesil o yüzden olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Çalıştır kısmına şunu yazın: tpm.msc TPM sürümü 2.0 altı ise oynayamazsınız.