cinarer1
Hectopat
Evet, eminnim.bcdedit /set hypervisorlaunchtype off bu komutu CMD ekranına girdiğinize eminsiniz değil mi? Ayrıca CMD ekranınında yönetici olarak çalıştırdığınıza emin olun.
Evet, eminnim.bcdedit /set hypervisorlaunchtype off bu komutu CMD ekranına girdiğinize eminsiniz değil mi? Ayrıca CMD ekranınında yönetici olarak çalıştırdığınıza emin olun.
Evet.Bilgisayarınızı yeniden başlattınız mı?

Başka bir yöntem yokmu mesela video izlemiştim tpm.20 etkinleştirmek için sistem ayarlarına giriyordu ama bende hatırladığım kadarıyla systemPO orada o klasör yoktu o klasörü indirip yapabilirmiyiz.
Sanallaştırma tabanlı güvenliği kapatıp sistemi hızlandırın
Sisteminiz olması gerektiğinden yavaş çalışıyorsa, Sanallaştırma tabanlı güvenlik özelliğini kapatıp Windowsu Hızlandırabilirsiniz.www.sordum.net
Başka bir yöntem yok mu mesela video izlemiştim TPM. 20 etkinleştirmek için sistem ayarlarına giriyordu ama bende hatırladığım kadarıyla systempo orada o klasör yoktu o klasörü indirip yapabilir miyiz?
Bilmiyorum anakart adını 1 buçuk saat sonra yazsam olurmu işim var.TPM 2.0 her bilgisayar desteklemez. Anakartınızı yazın.
O zaman neden konuyu bi buçuk saat sonra açmak yerine şimdi açtınız?Bilmiyorum anakart adını 1 buçuk saat sonra yazsam olurmu işim var.
Tamam görüşürüz.Ayrıca lütfen sitedeki her adımı uygulayın.
O zaman neden konuyu bi buçuk saat sonra açmak yerine şimdi açtınız?
Merhaba bende - işareti yok nasıl yapıyım windows 10 için gösterilen yokmu.
Sanallaştırma tabanlı güvenliği kapatıp sistemi hızlandırın
Sisteminiz olması gerektiğinden yavaş çalışıyorsa, Sanallaştırma tabanlı güvenlik özelliğini kapatıp Windowsu Hızlandırabilirsiniz.www.sordum.net
Gelişme varmı?
Ben Windows 10'dayım ama TPM uyarısı veriyorSistem özellikleriniz nedir? Windows 10 kullanıyorsanız TPM uyarısı vermemesi gerek.
Windows 10'da Valorant TPM 2.0 istiyor mu?
Merhaba arkadaşlar. Valorant'ta sırf TPM hatası yüzünden Windows 10'a geçeceğim. TPM 2.0 uyarısını Windows 10'da veriyor mu?www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.