Valorant TPM hatası

EnsAkd00

Centipat
Daha fazla  
Valorant önceden oynuyordum format attıkdan sonra TPM ve Secure Boot hatası veriyordu. Secure Boot hatasını çözdüm fakat TPM hatası var. BIOS'ta bulamadım laptop HP ve biraz eski arkadaşımın olduğu için sistem bilgisini tam bilmiyorum ama tpm.msc yazdığım zaman TPM kullanılmaya hazır. Ekran 1 saniyeliğine geliyor geri gidiyor ve görseldeki gibi oluyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20240709_182741.jpg
    IMG_20240709_182741.jpg
    183,9 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant önceden oynuyordum format attıkdan sonra TPM ve Secure Boot hatası veriyordu. Secure Boot hatasını çözdüm fakat TPM hatası var. BIOS'ta bulamadım laptop HP ve biraz eski arkadaşımın olduğu için sistem bilgisini tam bilmiyorum ama tpm.msc yazdığım zaman TPM kullanılmaya hazır. Ekran 1 saniyeliğine geliyor geri gidiyor ve görseldeki gibi oluyor.

Biosunuzda yeni sistem TPM bulunmuyor büyük ihtimalle. Valorant'a ticket açıp konuyu anlatın. Bu sistem hileleri önlemek için getirildi.

Windows 11 ise Windows 10'a dönmenizi tavsiye ederim. Genelde Windows 11 kullanıcıları TPM açmak zorunda. Bende Windows 11 kullanıyorum TPM açık şu anda normalde Windows 10 kullanırken açmak zorunda kalmıyordum.

Windows 11 ise Windows 10'a dönmenizi tavsiye ederim. Genelde Windows 11 kullanıcıları TPM açmak zorunda. Bende Windows 11 kullanıyorum TPM açık şu anda normalde Windows 10 kullanırken açmak zorunda kalmıyordum.

Windows 11 de zaten zorunluydu, ama artık Windows 10 da da zorunlu.

Format attıktan sonra hangi Windows sürümü yüklediniz ve anakart modeli nedir?
Valorant açıldığında hangi Windows sürümü vardı?
Bir de anakart modeli nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim arkadaşım 1 hafta önce yeni bilgisayar aldı Windows 10 kurdu gayet de oynuyor. TPM açık değil.

Sadece bir ayarı UEFI yaptı başka bir şey yapmadı.

Bilgisayarında TPM yoksa istemeyebilir, varsa da Vanguard hile veya ona benzer yazılım tespit ederse istemeye başlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı