Valorant TR server toxicliği

Türk serverinde ne bekliyorsun ki? Oyun bir defa ücretsiz ve yüksek sistem istemeyen bir oyun. Ya server değiştir ping ile oyna, ya oyunu sil, ya da Türk serverinde kimseyle konuşmadan oyna.

Sesli sohbeti info için kullanan yok. Bence mute sistemi 3 gün yerine 2 hafta olmalı.

Lol oyunu ilk kez oynuyorum maça girdim aman yarabbi anan bacın halan teyzen hiç bur şey kalmıyor.
CS:GO'da iyi ki Türkiye sunucusu yok.

Kanka öncelikle yaptığın çok yanlış Reyna'nın plat3 olması onun iyi oynacayacağı anlamına gelmez. Ardından Reyna'nın kötü gününe denk gelmiş olabilirsin. Maçtan önce kötü bir olay yaşamış olabilir. Kafasını dağıtmak için girmiştir. Bundan sanane. Maçta ki toxicliği başalatan sensin, maçta 26 vurmuş olabilirsin. Bu bir takım oyunu solo Q girip oyunu tamamen siz toxicleştiriyorsunuz.

Adam sadece plat 3'ten buraya nasıl geldin demiş ve o zaman küfür edilmiş?

Senin düşüncen yanlış herkesin arkadaş ortamı yok. Ayrıca neden ben tek girdiğimde kötüleştiriyormuşumki. Nereden biliyorsun belki takıma oyun kazandıracağımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…