Valorant TR sunucusu çok kötü!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yigitalyksel

Hectopat
Arkadaşlar az önce bir oyundan çıktım ve oyunun 3. raundunda karşı Phoenix ulti atıp benim üzerime geliyordu. Bende Breach karakteriydim amacım Phoenix'e flash atıp öldürmek di fakat flashı kaçarken attım ve bende kör oldum. Takımdaki herkes Breach efsane oynuyorsun diye oyun boyu dalga geçtiler. Ben de bunların ailevi değerlerine çok çok küfür ettim. Bunlar da sövüyor ama mikrofona ağzımı yaklaştırdığım için duyulmuyor. Sonra maçı satmaya başladım adamlara yerlerini söyledim falan.

Elimde olsa Frankfurt'a giriceğim fakat Frankfurt'ta pingim 112. bundan sonra Valorant'ta Türkiye sunucusunda hep 5 pre gireceğim.

Gold 1'dim Silver 3'e düştüm.

Arkadaşlar lütfen maçı neden sattın diye boş boş yorum atmayın o anki durumda herkes satardı.

Valorant'ta muteleme falan yok mu kötü bir şey söylediklerinde mutele geç sen onlara küfür edersen onlar daha çok dalga geçer :d.

Sunucuyu kanser yapan bir kişi daha suç sende, takma adamları hata yapabilirsin fakat ailevi değerlerine kadar küfür etmen hiç hoş değil ve ne olursa olsun maçı satma bu sadece senin takımındakilerin değil karşı takımdakilerinde keyfini kaçırabilir.

Dostum ben maçı satmayacaktım. Fakat bunlar bana iyice tilt etmeye başladı sonra bende sattım. Ve pişman değilim.

Asıl sizin gibiler yüzünden Türkiye sunucusu leş gibi. Paris sunucusunda pingim iyi de orada takılıyorum en azından, hem oradaki insanlar daha anlayışlı ve eğlenceli.
Ne olmuş yani size yaptığınız hatadan dolayı küfürsüz bir şekilde şaka maliyetinde laf ettilerse? Zaman zaman Türkiye sunucusunda oynuyorum ve sizin gibilere çok denk geliyorum, bazen önündeki adamı vuramayan oyuncuya şakayla "Mükkemmel AİM'in var" dediğimde hemen toxiclik yapıyor, oyun boyu skilleri bize kullanıyor ve hemen ailevi değerlere küfür ediyor, bunlar sen ve senin gibiler işte, beyin yaşı 10'u geçmemiş, ailesinden saygı görmemiş hatta ve hatta sokağa bile çıkmaya korkan tipler diye nitelendiriyorum, ben ise hiç sizin gibilerin seviyesine düşmeden sadece ekran kaydı alıp raporluyorum o kadar, gerek yok bir oyun için birilerinin ailesine küfürler, hakaretler etmeye.

Neden küfür ediyorsun ki? Saygısızlığa gerek var mı? Alt tarafı bir el kaçarken atmışsın ölmüşsün, diğer el vurursun Phoenix'i. Üstelik bir de ailevi küfür etmişsin. Burada sıkıntılı olan TR sunucusu değil bence. Üstüne maçı satmışsın. Hem arkadaşlarının oyun zevkini berbat etmişsin hem hakaret etmişsin. Kendine dönüp bakmalısın.

Sizin gibiler elo düşmeye müstahak. Gelmiş bir de TR sunucusu çok kötü diyorsunuz neden kötü acaba bir düşünün bakalım? Umarım daha fazla düşersiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…