Neden küfür ediyorsun ki? Saygısızlığa gerek var mı? Alt tarafı bir el kaçarken atmışsın ölmüşsün, diğer el vurursun Phoenix'i. Üstelik bir de ailevi küfür etmişsin. Burada sıkıntılı olan TR sunucusu değil bence. Üstüne maçı satmışsın. Hem arkadaşlarının oyun zevkini berbat etmişsin hem hakaret etmişsin. Kendine dönüp bakmalısın.
Vuramamışsın diye dalga geçmişler. Konu hangi sebep ile yapıp yapmaman değil. Yaptın mı yaptın? Hatan var mı? Var. O yüzden şu an yapman gereken ders çıkarman.
Vuramamışsın diye dalga geçmişler. Konu hangi sebep ile yapıp yapmaman değil. Yaptın mı yaptın? Hatan var mı? Var. O yüzden şu an yapman gereken ders çıkarman. .
Hâlâ anlamadın sanırım. Açıklayayım; Phoenix'i hasar almadan vurmak için breachın Q(flash) yeteneğini kullandım. Ve bu yeteneği kaçarken kullandığım için bende kör oldum. Evet bu olabilir normal bir şey, fakat ben buna değil takım arkadaşlarımdan dolayı sattım. Ve pişman değilim gene olsa gene yaparım.
Hâlâ anlamadın sanırım. Açıklayayım; Phoenix'i hasar almadan vurmak için breachın Q(flash) yeteneğini kullandım. Ve bu yeteneği kaçarken kullandığım için bende kör oldum. Evet bu olabilir normal bir şey, fakat ben buna değil takım arkadaşlarımdan dolayı sattım. Ve pişman değilim gene olsa gene yaparım.
Sen bir daha mümkünse Valorant'a hatta hiç bir online oyuna girme. Toksiklik yapıyorsun oyunda ve buraya gelip Valorant Türk sunucuları çok kötü deyip ağlıyorsun.
Sen bir daha mümkünse Valorant'a hatta hiçbir Online oyuna girme. Toksiklik yapıyorsun oyunda ve buraya gelip Valorant Türk sunucuları çok kötü deyip ağlıyorsun.