Valorant TR sunucusu çok kötü!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dostum sen konuyu bayağı yanlış anlamışsın.

Ben Phoenix'i vuramadım diye yapmadım.
Sizin gibiler elo düşmeye müstahak. Gelmiş bir de TR sunucusu çok kötü diyorsunuz neden kötü acaba bir düşünün bakalım? Umarım daha fazla düşersiniz.

Ok.

Dostum sen konuyu bayağı yanlış anlamışsın.

Ben Phoenix'i vuramadım diye yapmadım.

Ok.

Vuramamışsın diye dalga geçmişler. Konu hangi sebep ile yapıp yapmaman değil. Yaptın mı yaptın? Hatan var mı? Var. O yüzden şu an yapman gereken ders çıkarman.

Vuramamışsın diye dalga geçmişler. Konu hangi sebep ile yapıp yapmaman değil. Yaptın mı yaptın? Hatan var mı? Var. O yüzden şu an yapman gereken ders çıkarman. .

Hâlâ anlamadın sanırım. Açıklayayım; Phoenix'i hasar almadan vurmak için breachın Q(flash) yeteneğini kullandım. Ve bu yeteneği kaçarken kullandığım için bende kör oldum. Evet bu olabilir normal bir şey, fakat ben buna değil takım arkadaşlarımdan dolayı sattım. Ve pişman değilim gene olsa gene yaparım.

Ders çıkarmamışsın demek ki. O zaman laf anlatmanın bir anlamı yok. İyi oyunlar.

Sen bir daha mümkünse Valorant'a hatta hiç bir online oyuna girme. Toksiklik yapıyorsun oyunda ve buraya gelip Valorant Türk sunucuları çok kötü deyip ağlıyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…