Arkadaşlar az önce bir oyundan çıktım ve oyunun 3. raundunda karşı Phoenix ulti atıp benim üzerime geliyordu. Bende Breach karakteriydim amacım Phoenix'e flash atıp öldürmek di fakat flashı kaçarken attım ve bende kör oldum. Takımdaki herkes Breach efsane oynuyorsun diye oyun boyu dalga geçtiler. Ben de bunların ailevi değerlerine çok çok küfür ettim. Bunlar da sövüyor ama mikrofona ağzımı yaklaştırdığım için duyulmuyor. Sonra maçı satmaya başladım adamlara yerlerini söyledim falan.
Elimde olsa Frankfurt'a giriceğim fakat Frankfurt'ta pingim 112. bundan sonra Valorant'ta Türkiye sunucusunda hep 5 pre gireceğim.
Gold 1'dim Silver 3'e düştüm.
Arkadaşlar lütfen maçı neden sattın diye boş boş yorum atmayın o anki durumda herkes satardı.
Kusura bakma adamlar sana hatandan dolayı bir şey söylemişler sende insan gibi konuşmak yerine onlara toksiklik yapıp oyunu satmışsın sunucuyu kötü yapan sen olabilirimisin ayrıca bunuda sorgula Allah'ın toksiği umarım sizin gibiler biter bir gün.
Vuramamışsın ve seninle dalga geçmişler. "Hodri meydan, madem Aimim çok iyi, biraz da siz geliştirin" deyip susacaksın. Ailevi değerlere küfür edip de, burada TR sunucusu çok kötü demen; kendin ile çelişmen demek. Evet, TR serverı hiç iyi değil, sırf bunun için Valorant'tan R6'ya geçtim ancak TR serverını değersizleştiren sen ve senin gibiler.
İnsanlar hata yaparlar. Fakat bu birinin ailevi değerlerine küfür edebileceğin anlamına gelmez. Bir de gelmiş TR sunucusu çok kötü diye konu açmışsın.. Sen önce bi' kendine bak bakalım ben hatayı nerde yaptım diye.
İstediğini duyamadığın her cümleye neden boş konuşma diyorsun? Ne dememizi bekliyordun ki? Hadi devam et anne bacı küfür et arkandayız mı dememiz lazımdı? Ne olursa olsun bu kadar küçük bir şeyde bile ana bacı küfür edilmez.
İstediğini duyamadığın her cümleye neden boş konuşma diyorsun? Ne dememizi bekliyordun ki? Hadi devam et anne bacı küfür et arkandayız mı dememiz lazımdı? Ne olursa olsun bu kadar küçük bir şeyde bile ana bacı küfür edilmez.
Düzeltemiyorum diye de bir şey yok bence. Ben de oyunlarda çok rage geçiren bir insandım birden düzelmesini bekleme her sinirlendiğinde birkaç dakika sadece sus ve ne yaptığını düşün bende işe yarıyor.