Valorant tracker ban sebebi mi?

rockndust

Hectopat
Valorant tracker var, biliyorsunuzdur. Ranked maçlarınızda çok yararlı olabiliyor. Uygulama 3. parti yazılım diye ban yiyebiliyoruz diye biliyorum ama kullanmak da gerekiyor. Gelelim asıl konuya. 4K Total'i olan hesabımda kullanacağım, bu yüzden endişeliyim. Sizce kullanmalı mıyım? Bu uygulama yüzünden ban yiyen vs. var mıdır?

Oyunun dengesine ve oynanışınıza etki edebilecek her türlü program, ban yemenize sebep olabilir.

Valorant tracker var, biliyorsunuzdur. Ranked maçlarınızda çok yararlı olabiliyor. Uygulama 3. parti yazılım diye ban yiyebiliyoruz diye biliyorum ama kullanmak da gerekiyor. Gelelim asıl konuya. 4K Total'i olan hesabımda kullanacağım, bu yüzden endişeliyim. Sizce kullanmalı mıyım? Bu uygulama yüzünden ban yiyen vs. var mıdır?
Benim hesaplardan birinde bir dönem kullandım sonra silmiştim bu Trackerı o dönem bir şey yoktu. Sonradan tekrar girdim ve hesabın kalıcı ban yedigini gördüm. Bence riske atmaya değmez. Hile açan birisi de degilim bu arada ki açsam peak dia 1 olmazdı zaten çünkü betadan beri oynarım.

1 senedir kullanıyorum indir güzel uygulama ban riski yok.

Hocam nerede yiyenler öyle bir şey yok öyle bir şey olsa Riot açıklama ya da yasak getirirdi.
Ben ilk çıktığında kullandım aylar sonra hesaba girince yedim hocam. Biraz da Vanguard'ın insafına kalmış bi durum. Ancak ihtimal 0 değil. O an yemesen de aylar sonra bir banwave ile yiyebiliyorsun.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı