rockndust Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 362 Çözümler 6 30 Temmuz 2024 #11 Fatihkerem0023 dedi: Hocam nerede yiyenler öyle bir şey yok öyle bir şey olsa Riot açıklama ya da yasak getirirdi. Genişletmek için tıkla... Arkada 3.parti olarak çalıştığı için Vanguard ban atabiliyormuş yiyenleri de DC'de gördüm.
Fatihkerem0023 dedi: Hocam nerede yiyenler öyle bir şey yok öyle bir şey olsa Riot açıklama ya da yasak getirirdi. Genişletmek için tıkla... Arkada 3.parti olarak çalıştığı için Vanguard ban atabiliyormuş yiyenleri de DC'de gördüm.
Fatihkerem0023 Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 3.037 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #12 gorko dedi: Zaten 3. parti uygulama kullanmak yasak. Riske atmayın hocam. Genişletmek için tıkla... 3. parti yasak evette hiç sorun yaşamadım ben onu söylemek istedim.
gorko dedi: Zaten 3. parti uygulama kullanmak yasak. Riske atmayın hocam. Genişletmek için tıkla... 3. parti yasak evette hiç sorun yaşamadım ben onu söylemek istedim.
BaliCgen Picopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 173 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #13 Ben ban yedim birkaç aylık kullanım sonu. Onermem hele ki hesabınızda yüklü miktarda skin varsa.
Fatihkerem0023 Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 3.037 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #14 BaliCgen dedi: Ben ban yedim birkaç aylık kullanım sonu. Onermem hele ki hesabınızda yüklü miktarda skin varsa. Genişletmek için tıkla... Trackerdan yediğin kanıtı var mı?
BaliCgen dedi: Ben ban yedim birkaç aylık kullanım sonu. Onermem hele ki hesabınızda yüklü miktarda skin varsa. Genişletmek için tıkla... Trackerdan yediğin kanıtı var mı?
BaliCgen Picopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 173 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #15 Yani hiçbir yanlışım olmadı küfür etmedim hile kullanmadım bilmiyorum doğrusu Fatihkerem0023 dedi: Trackerdan yediğin kanıtı var mı? Genişletmek için tıkla...
Yani hiçbir yanlışım olmadı küfür etmedim hile kullanmadım bilmiyorum doğrusu Fatihkerem0023 dedi: Trackerdan yediğin kanıtı var mı? Genişletmek için tıkla...