K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.180 27 Ocak 2022 #1 Merhabalar, nerelerde düzenliyor bu oyunun turnuvaları takımımla girmek istiyorum bilgisi olan arkadaşlar yanıtlayabilir mi?
Merhabalar, nerelerde düzenliyor bu oyunun turnuvaları takımımla girmek istiyorum bilgisi olan arkadaşlar yanıtlayabilir mi?
Solistrakya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 1.098 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #2 Kastanbolu dedi: Merhabalar, nerelerde düzenliyor bu oyunun turnuvaları takımımla girmek istiyorum bilgisi olan arkadaşlar yanıtlayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Valorant Türkiye Discord'unda.
Kastanbolu dedi: Merhabalar, nerelerde düzenliyor bu oyunun turnuvaları takımımla girmek istiyorum bilgisi olan arkadaşlar yanıtlayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Valorant Türkiye Discord'unda.
K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.180 27 Ocak 2022 #3 Solistrakya dedi: Valorant Türkiye Discord'unda. Genişletmek için tıkla... Sadece orada mı farklı oluşumlar yok mu yapan?
Solistrakya dedi: Valorant Türkiye Discord'unda. Genişletmek için tıkla... Sadece orada mı farklı oluşumlar yok mu yapan?
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 27 Ocak 2022 #4 Twitch yayıncıları ara sıra turnuva düzenliyor, onları takip edebilirsin.